Vprašanja, razprave o izdelkih Torba URBAN črna
19 odgovori
Za spremljanje ali sodelovanje v tej razpravi morate biti prijavljeni. Povežite me
1 sporočila
zoé
Pozdravljeni, ali je ta torba primerna za mačke med potovanji z vlakom in avtomobilom, ki trajajo 4 ure?
1 sporočila
elodie
Pozdravljeni, uporabljam ga za svojo mačko, saj je praktičen z ročajem za prenašanje tudi med našimi potovanji z avtomobilom. Vendar torba ni zelo visoka, da bi lahko sedela znotraj, ampak za 4 ure ga vsekakor priporočam.
1 sporočila
elisabeth
Dober večer. Ta transportna torba je zelo udobna. Moja mačka tehta 6 kg in se v njej počuti zelo prijetno. Priporočam jo za štiriurni potovanji. Lep pozdrav
5 sporočila
marie-marguerite
Rad bi vedel, če so torbe široke, ker nameravam v njih potovati z yorkshirjem, ki tehta okoli 3 kg. Bi bilo bolje vzeti večjo? Hvala!
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, pri izbiri torbe vam svetujemo, da izmerite višino vašega psa. Torba Urban T2 meri 28 cm v višino. Vaš pes ne sme presegati višine 25 cm, da bo lahko vstopil v to torbo.
Lep pozdrav,
Ekipa Zoomalia
Lep pozdrav,
Ekipa Zoomalia
1 sporočila
tiffanie
Pozdravljeni, ali je ta torba primerna za štiriurno železniško potovanje? (za pritlikavega zajca) Hvala vnaprej.
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, kar se tiče velikosti, bi ta torba ustrezala vašemu zajcu. Vendar pa za daljša potovanja priporočamo, da se raje odločite za plastično prevozno kletko. Material te torbe namreč ne bi zdržal zob zajca ali drugega glodavca. Lep pozdrav, ekipa Zoomalia
3 sporočila
pauline
Pozdravljeni, Ali je ta torba primerna za prevoz v letalski kabini? Hvala vnaprej. Lep pozdrav,
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, to je odvisno od letalske družbe, saj ima vsaka svoja pravila glede prevoza živali v potniški kabini. Ni standardov IATA, kot je to v primeru potovanja v tovornem prostoru.
Lep pozdrav,
Alexandra iz Zoomalia
Lep pozdrav,
Alexandra iz Zoomalia
1 sporočila
mallory
Pozdravljeni, katero velikost prenosne torbe izbrati za dva meseca starega mucka? Hvala. Lep pozdrav,
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, Priporočamo vam velikost 1. Lep pozdrav, Ekipa Zoomalia
1 sporočila
amélie
Pozdravljeni, prejel sem izdelek, vendar me zanima, ali bi moral imeti snemljivo dno, saj na dnu torbe vidim zareze, vendar nimam snemljive plošče..
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, Vabimo vas, da neposredno stopite v stik s službo za stranke preko sledenja vašemu naročilu. Lep pozdrav, Ekipa Zoomalia
2 sporočila
pauline
Pozdravljeni, ali se torba brez težav zloži? Hvala vam.
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, Torba je togasta, zato se ne zlaga. Lep pozdrav, Virginie iz Zoomalie
2 sporočila
sabrina
Pozdravljeni,
Imam mačko, ki tehta 4,500 kg, in rad bi vedel, ali naj vzamem velikost T1 ali T2? Rad bi vedel tudi, ali je zgornji del torbe tog? Nočem, da se torba povesi, ko jo odložimo.
Lep pozdrav
Imam mačko, ki tehta 4,500 kg, in rad bi vedel, ali naj vzamem velikost T1 ali T2? Rad bi vedel tudi, ali je zgornji del torbe tog? Nočem, da se torba povesi, ko jo odložimo.
Lep pozdrav
2 sporočila
sabrina
Pozdravljeni, moja mačka ima 4,500 kg in želim vzeti velikost T2, da bo med potovanjem udobno, želel sem le potrditev z vaše strani, če je ta torba res trdna na vrhu, da se vrh torbe, ko je položen, ne zruši na žival. Lep pozdrav
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni,
Potrjujemo vam, da je ta torba na vrhu togasta.
Lep pozdrav,
Sandy iz Zoomalia
Potrjujemo vam, da je ta torba na vrhu togasta.
Lep pozdrav,
Sandy iz Zoomalia
2 sporočila
jessica
Pozdravljeni,
Ko bom potoval s svojo mačko, bom prevozil 7 ur poti. Če bo mačka med potovanjem želela opraviti svoje potrebe in jih bo opravila v torbi, ali bo ta zadržala vonj ali se bo lahko enostavno očistila? Priporočate še kak drug izdelek za dolgo potovanje? Hvala.
Ko bom potoval s svojo mačko, bom prevozil 7 ur poti. Če bo mačka med potovanjem želela opraviti svoje potrebe in jih bo opravila v torbi, ali bo ta zadržala vonj ali se bo lahko enostavno očistila? Priporočate še kak drug izdelek za dolgo potovanje? Hvala.
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, če se želite izogniti vonju po urinu po pranju, vam priporočamo plastični transportni kletki: https://www.zoomalia.com/animalerie/boite-de-transport-pour-chat-voyager-p-223.html
Lep pozdrav,
Sandy iz Zoomalia
Lep pozdrav,
Sandy iz Zoomalia