Vprašanja, razprave o izdelkih Prevozna mehka hišica Twister za pse in mačke
14 odgovori
Za spremljanje ali sodelovanje v tej razpravi morate biti prijavljeni. Povežite me
1 sporočila
spitz
Pozdravljeni, čez nekaj dni bomo sprejeli dva meseca starega mladiča pasme newfoundland: kakšno velikost naj predvidim za prenosno bokso twister, prav tako pa za zložljiv notranji ograjen prostor zolia in pasjo uto zolia elory (da se bo v njej počutil prijetno, ko bo majhen, ampak da jo bom lahko vseeno uporabila nekaj tednov). Hvala za vašo pomoč. Muriel.
1 sporočila
marieclaire
dober večer, za angleškega buldoga, ki tehta 25 kg, mi lahko svetujete, katero velikost izbrati? hvala
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, Priporočamo vam velikost L. Lep pozdrav, Ekipa Zoomalia
1 sporočila
laure
Pozdravljeni, Dobila bom mladička, ki tehta približno 3 kg, odrasel pa bo tehtal največ 15 kg in bo visok 38-40 cm v grebenu. Želim izbrati velikost M, mislim, da bo to za mladička veliko, vendar ko bo odrasel, mi to prihrani potrebo po zamenjavi. Kaj menite? Hvala vnaprej za vaš odgovor.
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, Velikost M bo primerna za vašega mladička, obdržal jo bo lahko vse do odrasle starosti. Lep pozdrav, Ekipa Zoomalia
1 sporočila
anais
Pozdravljeni, imam 2 mački in rad bi, da si delita to mehko prenosno kletko, ampak bi rad vedel, če ni nevarnosti, da se kletka prevrne, če se naslonita na eno stran? Glede na to, da je kletka mehka. Hvala.
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, če se vaša dva mačka naslanjata na eno stran, je verjetno, da se bo prevrnila. Za daljše poti priporočamo uporabo trde prevozne kletke, ki je bolj primerna, še posebej za mačke.
Lep pozdrav,
Ekipa Zoomalia
Lep pozdrav,
Ekipa Zoomalia
1 sporočila
leïla
Pozdravljeni! Imam Pirenejskega pastirja, ki tehta med 10 in 15 kg. Kakšno velikost pasje ute moram izbrati? Hvala vnaprej! Gospodična Berthoud Leila
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, Priporočamo vam model potovalne hišice Twister, M: 45 × 45 × 64 cm, temno modra/bež referenca 30768. Lep pozdrav, Ekipa Zoomalia
1 sporočila
sophie
Za velikost L: 50 × 52 × 76 cm, lahko natančno poveste, kaj je višina, širina in globina?
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, Gre za širino, višino in globino. Lep pozdrav, Sandy iz Zoomalia
1 sporočila
annette
Rad bi naročil Twister velikosti L za svojega psa pasme border collie, ali je dovolj velika? Ta izdelek me zanima, ker je praktičen, lahek in vsestranski. Hvala vnaprej.
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, svetujemo vam, da izmerite svojega psa in primerjate njegove mere s tistimi izdelka 50 × 52 × 76. Lep pozdrav, Sandy iz Zoomalia
2 sporočila
jennyfer
zdravo, ali mislite, da bi lahko na kratki razdalji prevažal 3 mačke v mehki transportni torbi št. 30769 in 2 mački v št. 30768 za informacijo, najtežji tehta 5 kilogramov hvala
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, Ker to ni transportna torba, vam ničesar ne moremo zagotoviti. Zelo vam svetujemo, da si ogledate transportne torbe: https://www.zoomalia.com/animalerie/sac-de-transport-chat-c-832-1.html Lep pozdrav, Ekipa Zoomalia