Vprašanja, razprave o izdelkih Vlažna mahovina za terarij Trixie Reptiland
8 odgovori
Za spremljanje ali sodelovanje v tej razpravi morate biti prijavljeni. Povežite me
1 sporočila
alexandre
Pozdravljeni. Ali se ta mah oprime podlag, kot so les ali glineni lonec? Ali gre za šotni mah? Namenjen je za terarij s polži. Večkrat sem prebral, da šotni mah ni primeren za njih, a nisem povsem prepričan. Hvala.
1 sporočila
corentin
Pozdravljeni, na 1/3 mojega terarija sem dala to mahovino s plastjo glinenih kroglic spodaj za visoko vlažnost za pastelno butter pitona, žal pa se mi je pojavila plesen... Je to nevarno?
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, Plesen je vrsta glive. Zato to ni priporočljivo za vašo žival. Vaš terarij je preveč vlažen, zato ga je treba prezračiti, da se v njem ne naseli plesen. Lep pozdrav, Christelle iz Zoomalie
1 sporočila
stephane
Pozdravljeni, za pokritje približno 2 m², koliko vreč bi potreboval?
3 sporočila
laure
Pozdravljeni, ali je ta mah primeren za vodnega zmaja in če je, kaj moram storiti, da ga namestim in predvsem, kako pogosto ga moram zamenjati. Hvala
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, Ta mah je primeren za vašega plazilca. Samo namestiti ga morate na dno vašega terarija.
Lep pozdrav,
Ekipa Zoomalia
Lep pozdrav,
Ekipa Zoomalia
5 sporočila
iréne
zdravo, ali je ta pena primerna za ustvarjanje gnezda za polaganje jajc koruznih kač in kasneje za uporabo v inkubatorju? hvala
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni,Ta pena, ko je enkrat navlažena in nameščena v gnezdo za valjenje, bo idealna za razmnoževanje. Če samica odloži jajca, se bo to zgodilo šele 2 meseca po parjenju, na vlažnem mestu. Zato boste morali namestiti škatlo za odlaganje jajc. Škatla naj bo dovolj velika, da se bo lahko vanjo zlahka stisnila. Lep pozdrav, Ekipa Zoomalia.
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni,
Ta pena je primerna za odlaganje jajc, nato pa se za nadaljnje informacije obrnite na navodila vašega inkubatorja.
S spoštovanjem,
Ekipa Zoomalia
Ta pena je primerna za odlaganje jajc, nato pa se za nadaljnje informacije obrnite na navodila vašega inkubatorja.
S spoštovanjem,
Ekipa Zoomalia