Vprašanja, razprave o izdelkih Mačja vrata z dvema položajema M–XL Trixie za velike pse
33 odgovori
Za spremljanje ali sodelovanje v tej razpravi morate biti prijavljeni. Povežite me
1 sporočila
perrine
Pozdravljeni, ali je možno namestiti mačje vratce na steklena vrata? Ali se lahko moj pes z lahkoto navadi na mačja vratca, čeprav jih od mladička ni bil vajen? Hvala za vaš odgovor.
1 sporočila
alban
Ali je ta izdelek primeren za garažna vrata debeline 4,5 cm? Ali je potreben dodaten tunel? Če je odgovor pritrdilen, mi lahko, prosim, posredujete referenco? Hvala.
1 sporočila
jacques
Jaz sem jo postavil v panel debeline 3,8 cm in še vedno je bilo nekaj prostora.
1 sporočila
francoise
Pozdravljeni, namestili smo jo na vrata debeline 4,5 in ustreza.
1 sporočila
jennifer
Pozdravljeni, ali prodajate kovinsko zadnjo ploščo, ki preprečuje vdore in vremenske vplive? Hvala.
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, Ta izdelek ni na voljo. Lep pozdrav, Ekipa Zoomalia
1 sporočila
stéphanie
zdravo, ali je mogoče zapreti/blokirati loputo, če ne želimo, da pes na primer ponoči lahko še naprej izhaja?
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, Vsekakor je možno zablokirati loputo, da preprečimo vsakršno možnost izhoda ali vhoda. Lep pozdrav, Ekipa Zoomalia
2 sporočila
elodie
Pozdravljeni, ta loputa bo uporabljena s strani mojega psa in moje mačke. Ali bo moj maček lahko odprl loputo ali bo imel težave, ker je velika
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni,
Mačka se bo naučila potisniti loputo: potrebna bo morda faza učenja, na primer tako, da se loputa pusti malo odprta, da se naučita maček in pes potisniti loputo, da lahko prehajata.
Lep pozdrav,
Ekipa Zoomalia
Mačka se bo naučila potisniti loputo: potrebna bo morda faza učenja, na primer tako, da se loputa pusti malo odprta, da se naučita maček in pes potisniti loputo, da lahko prehajata.
Lep pozdrav,
Ekipa Zoomalia
1 sporočila
marie
Pozdravljeni, rad bi vedel, katero velikost moram izbrati za staffija? M-XL ali S-M? Katera je referenčna številka za nakup širitve modela M-XL? Hvala
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, za vašega staffija vam svetujemo velikost M/XL. Da bi razširili mačje vratce, vam svetujemo naslednjo referenco: https://www.zoomalia.com/animalerie/tunnel-pour-chatiere-p-13602.html
Lep pozdrav,
Ekipa Zoomalia
Lep pozdrav,
Ekipa Zoomalia
1 sporočila
mélanie
Pozdravljeni,
Zanima me, ali izdelek dobro ščiti pred neugodnimi vremenskimi razmerami? In kdaj bo izdelek na voljo?
Lep pozdrav.
Zanima me, ali izdelek dobro ščiti pred neugodnimi vremenskimi razmerami? In kdaj bo izdelek na voljo?
Lep pozdrav.
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni,
Ta velika mačja vrata bodo ponovno založena v prihodnjih dneh. Učinkovito ščitijo pred neugodnimi vremenskimi razmerami in so obenem tiha.
Lep pozdrav,
Ekipa Zoomalia
Ta velika mačja vrata bodo ponovno založena v prihodnjih dneh. Učinkovito ščitijo pred neugodnimi vremenskimi razmerami in so obenem tiha.
Lep pozdrav,
Ekipa Zoomalia
1 sporočila
jean-françois
Pozdravljeni, ali je možno to namestiti na dvojna stekla in ali je primerno za cane corso in mačke? Hvala
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, Ta loputa ne bo primerna za čuvaja cane corso. Ne prilagaja se dvojnemu steklu. Lep pozdrav, Ekipa Zoomalia
1 sporočila
eric
Pozdravljeni, ali je ta vratca primerna za odraslega labradorca, prosim?
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, to je odvisno od velikosti vašega psa. Velikost lopute je 30,8 × 38 cm; morate izmeriti vašega psa, da preverite, ali bo šel skozi loputo.
Lep pozdrav,
Ekipa Zoomalia
Lep pozdrav,
Ekipa Zoomalia
1 sporočila
catherine
lahko mi daste referenco tunela, ki ustreza pasjemu vratcu za modele 29360? To je za namestitev v steno! Ali bo to v redu? To je za zlatega prinašalca! Ali obstaja vratce in tunel v sivi barvi? hvala
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, potrebovali boste naslednji tunel: https://www.zoomalia.com/animalerie/tunnel-pour-chatiere-p-13602.html Ta mačja vrata in ta tunel bosta bele barve. Lep pozdrav, Ekipa Zoomalia
1 sporočila
benjamin
Pozdravljeni, ali je mogoče dobiti navodila za montažo pred nakupom? Hvala.
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, žal vam ne moremo poslati navodil za montažo pred nakupom.
Lep pozdrav,
Madeline iz Zoomalia
Lep pozdrav,
Madeline iz Zoomalia
1 sporočila
helene
Pozdravljeni, je mogoče kupiti nadomestna vrata za pasjo mačjo loputo M-XL Trixie, prosim?
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni,
Na žalost se ta del ne prodaja kot rezervni del.
Lep pozdrav,
Sandy iz Zoomalia
Na žalost se ta del ne prodaja kot rezervni del.
Lep pozdrav,
Sandy iz Zoomalia
1 sporočila
christine
Pozdravljeni, razmišljam o nakupu mačje lopute za mojega avstralskega ovčarja. Rada bi jo namestila na svoja sekcijska garažna vrata, ki so debela 4 cm. Zdi se mi, da sem razumela, da obstajajo podaljški tunela, ki se lahko dodajo?
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni,
Spodaj boste našli tunel, ki ustreza tej mačji loputi:
https://www.zoomalia.com/animalerie/tunnel-pour-chatiere-p-13602.html
Lep pozdrav,
Sandy iz Zoomalie
Spodaj boste našli tunel, ki ustreza tej mačji loputi:
https://www.zoomalia.com/animalerie/tunnel-pour-chatiere-p-13602.html
Lep pozdrav,
Sandy iz Zoomalie
2 sporočila
michele
Mi lahko date referenco za dodatne tunele mačjih vrat swing 11? Hvala.
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, Priporočamo vam to povezavo https://www.zoomalia.com/animalerie/tunnel-pour-chatiere-p-13602.html
Lep pozdrav,
Madeline iz Zoomalia
Lep pozdrav,
Madeline iz Zoomalia
2 sporočila
michele
Ali mi lahko posredujete referenco tunelov za povečanje mačjih vrat za pse z referenco 29360? Hvala za vaš odgovor. Lep pozdrav
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, Ustrezen predor za to mačje vratce najdete na spodnji povezavi:https://www.zoomalia.com/animalerie/tunnel-pour-chatiere-p-13602.html Lep pozdrav, Ekipa Zoomalia
1 sporočila
marilyne
Pozdravljeni, ali mi lahko navedete debelino vrat lopute, prosim? Prav tako, ali se lahko pritrdi (ali vgradi...) v steno? Hvala za vaše odgovore
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, debelina mačje lopute je nastavljiva med 19 in 32 mm. Popolnoma je vgrajena. Lep pozdrav, Ekipa Zoomalia
1 sporočila
annie
Ali je ta mačja vrata primerna za nemškega ovčarja? Hvala za vaš odgovor.
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, To je odvisno od dimenzij vašega psa. Loputa meri 30,8 × 38 cm; morate izmeriti svojega psa, da preverite, če bo šel skozi loputo. Lep pozdrav, Ekipa Zoomalia