Vprašanja, razprave o izdelkih Mačja vrata z dvema položajema S–M Trixie za psa

9 odgovori
Za spremljanje ali sodelovanje v tej razpravi morate biti prijavljeni. Povežite me
Caroline
1 sporočila
caroline fr
Pozdravljeni, imam štirimesečnega cairn terierja ... katero velikost bi priporočali zanj, ko bo odrasel? Hvala vnaprej
severine
3 sporočila
severine fr
Pozdravljeni, ali so ta vrata primerna za velikega mačka (9 kg)?
Zoomalia
11381 sporočila
zoomalia fr
Pozdravljeni, potrebno je izmeriti vašo mačko, da se prepričate, da lahko preide skozi odprtino. Dimenzije lopute so 22,5 × 29,5 cm. S spoštovanjem, Ekipa Zoomalia
Catherine
1 sporočila
catherine fr
Pozdravljeni,Kupil sem mačje vratce velikosti S-M, saj imam veliko mačko. Brez težav in strahu gre skozenj.Zelo sem zadovoljna in moj maček tudi.Lep pozdrav.
Elodie
2 sporočila
elodie fr
Pozdravljeni, ali mi lahko poveste, ali bo ta loputa dovolj velika za prehod mojega mladička valižanskega korgija, ki bo, ko bo odrasel, tehtal približno 14 kg in meril 30 cm? Hvala
Zoomalia
11381 sporočila
zoomalia fr
Pozdravljeni, to utegne biti preozko za vašega psa, ko doseže odraslost. Potrebno je izmeriti širino vašega psa, da se prepričate, da bo lahko prešel skozi vhod mačje lopute. S spoštovanjem, Ekipa Zoomalia
Philippe
1 sporočila
philippe fr
Katero velikost izbrati za beagla, ki je danes star šele 4 mesece, a bo še rasel
Zoomalia
11381 sporočila
zoomalia fr
Pozdravljeni, ta velikost bo ustrezala vašemu beaglu. Lep pozdrav, ekipa Zoomalia
Virginie
1 sporočila
virginie fr
Pozdravljeni,Kakšno velikost je najbolje izbrati za koker španjela?Lep pozdrav
Zoomalia
11381 sporočila
zoomalia fr
Pozdravljeni, priporočamo M-XL, vendar je bolje, da izmerite svojega psa za potrditev. Prehod S-M meri: Š22,5 x V29,5 cm. Prehod M-XL meri: Š30,8 x V38 cm. S spoštovanjem, Ekipa Zoomalia

Pravilnik o piškotkih
Prosimo vas za dovoljenje za uporabo piškotkov ali podobnih orodij, da vam olajšamo nakupovanje na našem spletnem mestu, izboljšamo vašo uporabniško izkušnjo, zagotovimo prilagojeno oglaševanje in v statistične namene razumemo, kako naše stranke uporabljajo naše storitve. Zaupanja vredni partnerji prav tako uporabljajo ta orodja kot del našega prikazovanja oglasov. Svoje nastavitve glede piškotkov lahko kadar koli spremenite z dostopom do svojega računa..
Prosimo vas za dovoljenje za uporabo piškotkov ali podobnih orodij, da vam olajšamo nakupovanje na našem spletnem... Preberi več
Določite svoje izbire Sprejemam
Aplikacija Zoomalia Z Family'z zaslužite +50 pts z vsakim naročilom in prejmite obvestila o spremljanju naročila v realnem času
Aplikacija Zoomalia Z aplikacijo Zoomalia povečajte svojo mucko !1000 pts za vsak prenos in +50 pts za vsako naročilo