Vprašanja, razprave o izdelkih

3 odgovori
Za spremljanje ali sodelovanje v tej razpravi morate biti prijavljeni. Povežite me
Henric
2 sporočila
henric fr
Ste že kdaj prejeli pritožbe glede alergenov v tem izdelku, na primer o tem, da mačke razvijejo prehranske alergije? Moja mačka je pri šestih mesecih razvila hude alergije na govedino. Končno sem ugotovil, da ji piščanec ustreza. Vse sem prekinila, vendar sem, ko je bila ozdravljena, ponovno začela uporabljati lososovo olje in začela se je ponovno praskati, pri čemer je puščala kraste. Sprašujem se, ali moram prenehati uporabljati lososovo olje. Hvala.
ALEXIA
2 sporočila
alexia fr
Pozdravljeni,Glede na moje izkušnje moji mački in pes uživajo to hrano brez težav. Niso alergični. Vendar pa vam v primeru vašega mačka svetujem, da se posvetujete z veterinarjem. Morda lahko opravi analize, ki bodo odkrile, na katera živila je vaš maček alergičen, podobno kot to delamo pri ljudeh.
Henric
2 sporočila
henric fr
Dober večer,
Hvala za vaš odgovor. Za mačke to ni tako enostavno kot za ljudi ... Kolikor vem, ne obstaja alergolog za živali. Preizkusiti moramo hrano eno po eno. Iz vsega, kar sem našla o lososovem olju, ima samo prednosti, celo za probleme s kožo in prehranskimi alergijami!
Ima toliko prednosti, da bi ga rada še naprej uporabljala. Odločila se bom glede na to, kako se bo stanje moje mačke razvijalo. Vendar bi bilo res škoda, če bi morala prenehati z uporabo. Hvala še enkrat!
Annie
1 sporočila
annie fr
Redno ji dajem svoji psički brez kakršnih koli težav.

Pravilnik o piškotkih
Prosimo vas za dovoljenje za uporabo piškotkov ali podobnih orodij, da vam olajšamo nakupovanje na našem spletnem mestu, izboljšamo vašo uporabniško izkušnjo, zagotovimo prilagojeno oglaševanje in v statistične namene razumemo, kako naše stranke uporabljajo naše storitve. Zaupanja vredni partnerji prav tako uporabljajo ta orodja kot del našega prikazovanja oglasov. Svoje nastavitve glede piškotkov lahko kadar koli spremenite z dostopom do svojega računa..
Prosimo vas za dovoljenje za uporabo piškotkov ali podobnih orodij, da vam olajšamo nakupovanje na našem spletnem... Preberi več
Določite svoje izbire Sprejemam
Aplikacija Zoomalia Z Family'z zaslužite +50 pts z vsakim naročilom in prejmite obvestila o spremljanju naročila v realnem času
Aplikacija Zoomalia Z aplikacijo Zoomalia povečajte svojo mucko !1000 pts za vsak prenos in +50 pts za vsako naročilo