Vprašanja, razprave o izdelkih Mangova skleda Watermelon Zolia - različne velikosti
6 odgovori
Za spremljanje ali sodelovanje v tej razpravi morate biti prijavljeni. Povežite me
1 sporočila
christine
Pozdravljeni, kot nekateri prejšnji komentarji, sem precej razočarana nad kakovostjo. Na robovih se je odlepil in notranjost je bila valovita potem, ko sem dala paprike, popečene v malo olja.... Škoda, da ni nobenih navodil za uporabo, da bi se temu izognili, saj je res lep!
2 sporočila
corinne
Pozdravljeni, ali lahko damo vročo tekočino ali je notranja obloga preveč občutljiva? Hvala
2 sporočila
caroline
Pozdravljeni, notranjost je zelo krhka, moja se je odlepila že pri uporabi čipsa!!!
1 sporočila
marie
Izogibajte se, ne zapravljajte svojega denarja, notranjost je prispela odlepljena, zunanjost pa ni boljše kakovosti.
2 sporočila
marie-laure
Pozdravljeni, že več kot eno leto uporabljam te lepe oblikovalske sklede. Niso se spremenile niti z notranje niti z zunanje strani. Uporabljam jih namreč samo za prigrizke s suhim sadjem in oreščki. Perem jih z mikrovlakni krpo. Paziti je treba, da jih znotraj ne mokrim.
2 sporočila
véronique
bolje je, da ne postavljate tekočin. dala sem vodo v večji leseni model in začelo se je luščiti. Po uporabi izključno za brikete z čiščenjem brez namakanja ohranite svojo skledo v dobrem stanju
1 sporočila
elisabeth
Nimam nobenih težav, nedavno dva in toplo ali hladno, nobenih težav zame