Vprašanja, razprave o izdelkih LED svetlobni trak Zolia Lumoz

86% stranke

priporočam ta izdelek

8 odgovori
Za spremljanje ali sodelovanje v tej razpravi morate biti prijavljeni. Povežite me
ANNE
71 sporočila
anne fr
Cristina_CHvala za pojasnilo
ANNE
71 sporočila
anne fr
Pozdravljeni. Ali so pritiski dobro pritrjeni? In kakšna je širina, ko je zaprt (pritrjen)? Mislim, da mora biti 10 CM navedena širina odprtih trakov... Imam majhnega psa, zato bi rad vedel, če je to primerno zanj. Hvala.
Cristina
4 sporočila
cristina fr
Pozdravljeni, mislim, da je to odvisno od uporabe, ki jo nameravate imeti. Osebno ga uporabljam za večerno lulanje, in v tem primeru dobro drži, ker s tem ne počne preveč norčij. Če potrebujete bolj energično uporabo, mislim, da bi bilo bolje, da razmislite o ovratnici z vgrajeno lučjo. Napravo lahko pritrdite v 3 položaje, najmanjši meri 6cm.
NADEGE
1 sporočila
nadege fr
Pozdravljeni, širina je približno 3 cm, ko je trak postavljen in zaprt. Pritiskači dobro držijo, vendar morate biti pozorni, da jih ob namestitvi pravilno pritrdite. Trenutno na moji strani ni posebnih težav z baterijo. Vse deluje dobro.
ANNE
71 sporočila
anne fr
Hvala za oba odgovora, toda eden mi pove, da je širina 3 cm, drugi pa, da je 6 cm.
Cristina
4 sporočila
cristina fr
6 cm odprt, zato 3 cm zaprt
Charlotte
1 sporočila
charlotte fr
Pozdravljeni, ali mi lahko kdo pove, kakšna je avtonomija baterije ovratnice? Hvala vnaprej za vašo pomoč, Charlotte
SABINE
1 sporočila
sabine fr
Pozdravljeni, pravkar sem kupila to svetlobno trak, ki je prispel z izpraznjeno baterijo, zato jo je že treba zamenjati. Ni ravno najboljše. Življenjska doba baterije je odvisna od časa uporabe, s novo baterijo ni težav. Sabine
ALICE
1 sporočila
alice fr
Pozdravljeni, še ne morem podati celovitega mnenja, saj sem ga prejel šele pred enim tednom, vendar deluje brezhibno.

Pravilnik o piškotkih
Prosimo vas za dovoljenje za uporabo piškotkov ali podobnih orodij, da vam olajšamo nakupovanje na našem spletnem mestu, izboljšamo vašo uporabniško izkušnjo, zagotovimo prilagojeno oglaševanje in v statistične namene razumemo, kako naše stranke uporabljajo naše storitve. Zaupanja vredni partnerji prav tako uporabljajo ta orodja kot del našega prikazovanja oglasov. Svoje nastavitve glede piškotkov lahko kadar koli spremenite z dostopom do svojega računa..
Prosimo vas za dovoljenje za uporabo piškotkov ali podobnih orodij, da vam olajšamo nakupovanje na našem spletnem... Preberi več
Določite svoje izbire Sprejemam
Aplikacija Zoomalia Z Family'z zaslužite +50 pts z vsakim naročilom in prejmite obvestila o spremljanju naročila v realnem času
Aplikacija Zoomalia Z aplikacijo Zoomalia povečajte svojo mucko !1000 pts za vsak prenos in +50 pts za vsako naročilo