Vprašanja, razprave o izdelkih LED svetlobni trak Zolia Lumoz
8 odgovori
Za spremljanje ali sodelovanje v tej razpravi morate biti prijavljeni. Povežite me
71 sporočila
anne
Cristina_CHvala za pojasnilo
71 sporočila
anne
Pozdravljeni. Ali so pritiski dobro pritrjeni? In kakšna je širina, ko je zaprt (pritrjen)? Mislim, da mora biti 10 CM navedena širina odprtih trakov... Imam majhnega psa, zato bi rad vedel, če je to primerno zanj. Hvala.
4 sporočila
cristina
Pozdravljeni, mislim, da je to odvisno od uporabe, ki jo nameravate imeti. Osebno ga uporabljam za večerno lulanje, in v tem primeru dobro drži, ker s tem ne počne preveč norčij. Če potrebujete bolj energično uporabo, mislim, da bi bilo bolje, da razmislite o ovratnici z vgrajeno lučjo. Napravo lahko pritrdite v 3 položaje, najmanjši meri 6cm.
1 sporočila
nadege
Pozdravljeni, širina je približno 3 cm, ko je trak postavljen in zaprt. Pritiskači dobro držijo, vendar morate biti pozorni, da jih ob namestitvi pravilno pritrdite. Trenutno na moji strani ni posebnih težav z baterijo. Vse deluje dobro.
71 sporočila
anne
Hvala za oba odgovora, toda eden mi pove, da je širina 3 cm, drugi pa, da je 6 cm.
4 sporočila
cristina
6 cm odprt, zato 3 cm zaprt
1 sporočila
charlotte
Pozdravljeni, ali mi lahko kdo pove, kakšna je avtonomija baterije ovratnice? Hvala vnaprej za vašo pomoč, Charlotte
1 sporočila
sabine
Pozdravljeni, pravkar sem kupila to svetlobno trak, ki je prispel z izpraznjeno baterijo, zato jo je že treba zamenjati. Ni ravno najboljše. Življenjska doba baterije je odvisna od časa uporabe, s novo baterijo ni težav. Sabine
1 sporočila
alice
Pozdravljeni, še ne morem podati celovitega mnenja, saj sem ga prejel šele pred enim tednom, vendar deluje brezhibno.