Vprašanja, razprave o izdelkih
17 odgovori
Za spremljanje ali sodelovanje v tej razpravi morate biti prijavljeni. Povežite me
1 sporočila
alain
Je v redu, vendar je težko oprati ročno. Izogibam se pomivanju v pomivalnem stroju, ker moj pes je dvakrat na dan, zjutraj in zvečer, mi pa pomivalnega stroja ne uporabljamo vsak dan.
4 sporočila
sabrina
Pozdravljeni! Ali se posodo lahko da v pomivalni stroj? Vnaprej hvala za vaše odgovore.
1 sporočila
philippe
Pozdravljeni, brez problema, poleg tega je modri del odstranljiv, tako da je to super. Odlična posodica.
1 sporočila
joel
Ja, ampak izjemno težko za sušenje...
1 sporočila
hombeline
Pozdravljeni, Učinkovita skleda. Podaljša čas hranjenja. Dovolj velika, toda moj pes (mladi avstralski ovčar star 7 mesecev) poje skledo, preden konča. Srednji del je še težje dostopen. Brikete dam po robu kolikor lahko, ko začne napadati modri del, mu pomagam dokončati nekaj preostalih briketov v središču, nato pa mu takoj vzamem vse. Sicer sklede že dolgo ne bi bilo več...
1 sporočila
annie
Odkar moja psička uporablja to posodo, je njen tempo prehranjevanja bistveno počasnejši. Je kot nalašč za njo. Priporočam ta izdelek.
1 sporočila
pablo
Pozdravljeni, ali je ta posoda proti požiranju primerna za velikega psa? Moj mladiček poje obroke po 350 g (700 g) na dan, bo dovolj velika?
1 sporočila
aurore
Pozdravljeni, osebno imam labradorca, ki tehta 27 kg. Njegova skleda je velika, potrebuje od 30 sekund do dobrih 3 minut, da pojé svojo porcijo.
1 sporočila
sophie
Pozdravljeni, imam 2 nemška ovčarja po 34 kg in je popolnoma primerna.
3 sporočila
daniele
Pozdravljeni, imamo 2 andaluzijska mastifa, posode so primerne, vendar hranimo dvakrat, zjutraj in zvečer.
1 sporočila
gabriel
Da, po moji izkušnji imam bretanskega španjela in ko sem ji hranil trikrat na dan, je bila porcija resnično premajhna. Pri polni dozi 285g je bilo veliko bolje.
1 sporočila
catherine
živjo, uporabljal sem jo z velikim psom, ki je bil še mladič, potem pa še s špicem in sem zadovoljen.
1 sporočila
christine
Pozdravljeni, za velike pse je treba dati dvojno količino, ker je sicer malo premalo (imam 2 španska galga). Enostavno vzdrževanje, ker se srednji del odstrani. Sam sem z izdelkom zelo zadovoljen.
1 sporočila
regine
Da, je velika in bo zelo dobro ustrezala vašemu psu
1 sporočila
manon
Pozdravljeni, imam zlatega prinašalca, ki tehta 40 kg, in rotvajlerko, ki tehta 46 kg, to je dovolj veliko za oba, hranimo ju dvakrat na dan
1 sporočila
jose
da
1 sporočila
manuel
Pozdravljeni, moji psi (labradorci) so imeli to posodo, ki je zdržala samo dva dni, bila je preveč krhka, odtrgala sta se dva kosa, kar je posodo naredilo neuporabno.
1 sporočila
ingrid
Pozdravljeni,
Moj pes je pojedel skledo!! In sicer, pred tem je skleda podaljšala čas požiranja, vendar ga ni prisilila, da bi pregriznil svoje brikete.
Moj pes je pojedel skledo!! In sicer, pred tem je skleda podaljšala čas požiranja, vendar ga ni prisilila, da bi pregriznil svoje brikete.