Vprašanja, razprave o izdelkih Kromirana skleda Zolia Abba za obešanje

98% stranke

priporočam ta izdelek

25 odgovori
Za spremljanje ali sodelovanje v tej razpravi morate biti prijavljeni. Povežite me
christel
1 sporočila
christel fr
Pozdravljeni, rad bi kupil grablje, ki se pritrdi za shroflje, za 2 zajca. Kakšna dimenzija je potrebna? Lep pozdrav, Toussaint Christel
nathalie
1 sporočila
nathalie fr
Vzemite najmanjšo Bolje prilagojeno vašemu malemu ljubljenčku
Jacline
1 sporočila
jacline fr
Pozdravljeni, ta skleda (velikost L - Ø 14,5 cm - 925 ml) je pritrjena na velik lonec za rože na moji terasi. Tako lahko moj pes, ko je zunaj, uživa v pitju iz nje. Mislim, da to ni prvotna namembnost tega pripomočka. Kljub temu je zelo uporaben in ga moj pes (avstralski ovčar) zelo ceni.
VERONIQUE
1 sporočila
veronique fr
Najmanjša bo premajhna za 2 zajca, vzemite povprečno ali veliko.
Ludovic
6 sporočila
ludovic fr
Pozdravljeni, raje vzemite L ali XL za 2 zajca, ker sem vzel velikost S za mojo morsko prašičko, kar je dovolj zanj, vendar ne za 2 zajca.
Murielle
1 sporočila
murielle fr
Nisem naletel na posebne težave pri obešanju posode, obeša se namreč samo na vodoravne prečke. Seveda se v mojih kletkah za morske prašičke posoda obeša nad posodo, torej previsoko za moje prašičke, zato sem jo moral obesiti na streho hišice in se zelo dobro znajdejo pri hranjenju na strešni terasi!!
Geneviève
1 sporočila
geneviève fr
YOYO cen! Na vrhu kategorije ena cena, potem pa isti artikel za 20 centov več!!!
Monsieur Madame
12 sporočila
monsieur madame fr
To je odvisno od velikosti in števila
MAEVA
2 sporočila
maeva fr
Pozdravljeni, ne morem pritrditi ovire na kletki, saj pade dol. Kako jo pritrdim? Imate navodila za montažo? Hvala
Michael
1 sporočila
michael fr
Imel sem enako izkušnjo, zategnil sem obe kljuki s kleščami in ni bilo več težav, tudi ko je bila posoda polna.
Michel
1 sporočila
michel fr
Pozdravljeni,Za pritrditev posode, polne vode, je treba prilagoditi kljuke na oporo (zategniti in zaviti obroč navzgor). Osebno s tem nimam težav, ker je pritrjena na trden zaslon in poleg tega počiva na prečki, ki služi kot sedišče.Sklep: v vsakem primeru zaradi pomanjkanja nastavljanja je treba improvizirati in prilagoditi, zato takšnega načina obešanja ne priporočam.
HELENE
1 sporočila
helene fr
Pozdravljeni, pritrdil sem oklepaje na prečke moje kletke z žično vezavo.
SONIA
2 sporočila
sonia fr
Moja kletka je imela navpične prečke in dve vodoravni prečki po širini, obesila sem jo na vodoravno prečko, zato je bilo seveda dno podprto z navpičnimi prečkami.
Loïse
1 sporočila
loïse fr
Da bi jo držala na mestu, sem jo pritrdil z veliko vzmetno sponko, tako da se zdaj ne premika več.
Stéphanie
1 sporočila
stéphanie fr
Da bo posoda ostala na mestu, je treba zviti kljuke in težav ne bo več.
CHRISTOPHE
1 sporočila
christophe fr
Pozdravljeni, podpora je popolnoma neprimerna za pasji boks. Pravzaprav ne vidim, v katerem primeru bi lahko bila uporabna kje koli.... Ne bi smeli prodajati takšnih stvari.... Lep dan,
Camille
1 sporočila
camille fr
Nemogoče je obesiti to posodo! Moj mož je moral zviti kavlje! In še vedno ni optimalno, tudi če se malo znajdemo, mislim, da je problem s celotnim nosilcem!
Thi My Anh
3 sporočila
thi my anh fr
Pravkar sem jo prejela in nemogoče jo je pritrditi na kletko za kužka. Izjemno je slabo zasnovano, ta izdelek bi morali umakniti iz prodaje! Znašla sem se z veliko elastiko, ki sem jo pritrdila na kljuke in jo potegnila med rešetkami. Je malo nestabilno. Za pomoč pri upogibanju kljuk bom prosila moža, ker je kar trdo za rokovati...
Monsieur Madame
12 sporočila
monsieur madame fr
Zapri moramo oklepaj s kleščami ali celo z vpenjalno gredjo zelo preprosto.
Alexandra
1 sporočila
alexandra fr
Zelo dobro se prilega med vodoravne palice, kljukice na vrhu in polno prepognjeno dno
DOROTHEE
2 sporočila
dorothee fr
Pozdravljeni, rad bi vedel, katero velikost izbrati za oktodona? Lep pozdrav
Zoomalia
11381 sporočila
zoomalia fr
Pozdravljeni, velikost S bo ustrezala, ref. 67853. Lep pozdrav, ekipa Zoomalia
alexia
1 sporočila
alexia fr
živjo, katera velikost posode bi bila boljša za zajca
Zoomalia
11381 sporočila
zoomalia fr
Pozdravljeni, za vašega zajca priporočamo velikost XS ali S. Lep pozdrav, Ekipa Zoomalia
242716
4 sporočila
242716 fr
Katera skleda bi bila primerna za morskega prašička
Zoomalia
11381 sporočila
zoomalia fr
Pozdravljeni,
Velikost S bi morala biti primerna, saj bi sicer skleda za vašega glodalca lahko bila previsoka.
Lep pozdrav,
Ekipa Zoomalia

Pravilnik o piškotkih
Prosimo vas za dovoljenje za uporabo piškotkov ali podobnih orodij, da vam olajšamo nakupovanje na našem spletnem mestu, izboljšamo vašo uporabniško izkušnjo, zagotovimo prilagojeno oglaševanje in v statistične namene razumemo, kako naše stranke uporabljajo naše storitve. Zaupanja vredni partnerji prav tako uporabljajo ta orodja kot del našega prikazovanja oglasov. Svoje nastavitve glede piškotkov lahko kadar koli spremenite z dostopom do svojega računa..
Prosimo vas za dovoljenje za uporabo piškotkov ali podobnih orodij, da vam olajšamo nakupovanje na našem spletnem... Preberi več
Določite svoje izbire Sprejemam
Aplikacija Zoomalia Z Family'z zaslužite +50 pts z vsakim naročilom in prejmite obvestila o spremljanju naročila v realnem času
Aplikacija Zoomalia Z aplikacijo Zoomalia povečajte svojo mucko !1000 pts za vsak prenos in +50 pts za vsako naročilo