Vprašanja, razprave o izdelkih

6 odgovori
Za spremljanje ali sodelovanje v tej razpravi morate biti prijavljeni. Povežite me
Christine
2 sporočila
christine fr
Težava z žogo je, da je po petih minutah prazna. To ostaja pripomoček, ampak ker ni preveč drago, je vredno poskusiti.
Grégory
2 sporočila
grégory fr
Lahko jo napolniš znova in pet minut je pretiravanje, jaz jo polnim vsak dan in nikoli ni popolnoma prazna... no, sem pa eno izgubil... in no, od mojih štirih kokoši očitno vse niso zainteresirane.
patrick
1 sporočila
patrick fr
bof žoga
Laurent
1 sporočila
laurent fr
Ne poznam pritlikavih križancev kuncev z ušesi belier, toda odkar se igrajo z žogo, izdelki iz njenega notranjosti pridejo ven. Tako bi rekel, da ja. Moje kokoši se ne igrajo z njo, saj imajo dovolj prostora, da se ne ukvarjajo s temi žogami.
Laure
17 sporočila
laure fr
Pozdravljeni, ali bi bila žogica primerna za pritlikavega križanca kunca z dolgimi ušesi?
Grégory
2 sporočila
grégory fr
Mislim da je mogoče... priznam, imam pritlikavega kunca, ampak nisem poskusil... seveda z granulami za kuncje...
FREDERIQUE
3 sporočila
frederique fr
Mislim, da ja, saj hrana izpade takoj, ko se zavrti. Moje kokoši jo obožujejo, še posebej s pšenico in zdrobljenim koruzo...

Pravilnik o piškotkih
Prosimo vas za dovoljenje za uporabo piškotkov ali podobnih orodij, da vam olajšamo nakupovanje na našem spletnem mestu, izboljšamo vašo uporabniško izkušnjo, zagotovimo prilagojeno oglaševanje in v statistične namene razumemo, kako naše stranke uporabljajo naše storitve. Zaupanja vredni partnerji prav tako uporabljajo ta orodja kot del našega prikazovanja oglasov. Svoje nastavitve glede piškotkov lahko kadar koli spremenite z dostopom do svojega računa..
Prosimo vas za dovoljenje za uporabo piškotkov ali podobnih orodij, da vam olajšamo nakupovanje na našem spletnem... Preberi več
Določite svoje izbire Sprejemam
Aplikacija Zoomalia Z Family'z zaslužite +50 pts z vsakim naročilom in prejmite obvestila o spremljanju naročila v realnem času
Aplikacija Zoomalia Z aplikacijo Zoomalia povečajte svojo mucko !1000 pts za vsak prenos in +50 pts za vsako naročilo