Vprašanja, razprave o izdelkih Kratka varnostna pas za v avto
10 odgovori
Za spremljanje ali sodelovanje v tej razpravi morate biti prijavljeni. Povežite me
1 sporočila
christine
Pozdravljeni, zelo me zanima vaš izdelek. Ali mi lahko poveste, katero velikost naj izberem za kokr španjela, ki tehta 10 kg? Hvala za vaš odgovor.
3 sporočila
aurelie
ZdravoKakšno velikost naj vzamem za labradorcaHvala
1 sporočila
aurelie
Pozdravljeni, jaz sem to kupil za svojega nemškega ovčarja in iskreno, popolnoma mi ustreza. Sprva sem mislil, da je majhno, vendar v resnici je zelo v redu, lahko sedi, se uleže.
4 sporočila
dagmar
Pozdravljeni, predlagam, da vzamete velikost 45-e( cm dolžine. To je velikost, ki sem jo vzel za svojo C
4 sporočila
dagmar
Pozdravljeni, Predlagam vam nakup velikosti 45-75cm dolžine. To je velikost, ki sem jo izbral za svojega Cane Corsa, ki je takrat po velikosti in telesni zgradbi spominjal na labradorca. Lahko se je udobno usedel in ležal povsem varno. Zelo dobre kakovosti; še vedno je kot nova, vendar na žalost, pes zdaj tehta 78kg...bil sem prisiljen kupiti drugo!
3 sporočila
beatrice
živjo, koliko meri ta varnostni pas?
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, dolžina te povodca je od 40 do 60 cm. Lep pozdrav, ekipa Zoomalia
1 sporočila
melissa
Pozdravljeni, rad bi vedel, ali se ta povodec dobro pripne v avto znamke Peugeot ali Opel? In ali ga lahko priključim na sprehajalni oprsnik mojega mladička ali moram kupiti posebnega?Hvala vnaprej
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, za vozila znamke Peugeot ali Opel ni nobene kontraindikacije. Če ima oprsnica vašega mladička kovinski obroč, na katerega je mogoče pritrditi karabin na kratki povodci, bi to moralo ustrezati.
Lep pozdrav,
Ekipa Zoomalia
Lep pozdrav,
Ekipa Zoomalia
1 sporočila
amandine
super izdelek in zelo praktičen :)
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni,
Veseli nas, da vam je to všeč!
Lep pozdrav,