Vprašanja, razprave o izdelkih Kovinska ograja za pse z vratci MARA H95cm
5 odgovori
Za spremljanje ali sodelovanje v tej razpravi morate biti prijavljeni. Povežite me
2 sporočila
léa
Dober večer, ne morem odgovoriti glede podaljškov, ker jih nisem nabavil. Kar se tiče montaže, je enostavna: imate skupno 4 luknje na vsaki strani pregrade, 4 vrste velikih vijakov in 4 bela plastična obročka. Vijake privijete na plastične dele in jih potisnete v vsako luknjo na vsakem koncu pregrade. Nato z zategovanjem vijakov na plastične dele nastavite širino vaše pregrade.
2 sporočila
sylviane
Pozdravljeni,Glede na to, da ne razumem, za kaj bi lahko bile uporabljene štiri zelo majhne vijake, štiri bele bloke z luknjo na sredini brez navoja in vrsto kovinske trikotne ključa?
22 sporočila
mathilde
Pozdravljeni, ali je mogoče dodati 1 razširitev na vsaki strani, skupaj 2? To bi pomenilo širino 101 cm! Hvala
2 sporočila
sylviane
Pozdravljeni, pravkar sem kupil zgornjo pregrado z vrati in je ne morem sestaviti, ne razumem, kako se montira. Ali mi lahko kdo pomaga, hvala?
1 sporočila
sebastien
Pozdravljeni. Naročili smo to pregrado z dodatkom marra, ki pa sploh ne ustreza v smislu dimenzij.
2 sporočila
léa
Dober večer. Glede podaljškov ne morem odgovoriti, saj jih nisem kupil. Montaža je enostavna: imate 4 luknje skupaj, na vsakem koncu pregrade, 4 vrste velikih vijakov in 4 bela plastična obročka. Plastične dele privijete na velike vijake in jih vstavite v vsako luknjo na vsakem koncu pregrade. Potem uporabite zategovanje vijakov na belih plastičnih delih za nastavitev širine vaše pregrade.