Vprašanja, razprave o izdelkih KONG Wild Knots Bears Plišasti medvedki
12 odgovori
Za spremljanje ali sodelovanje v tej razpravi morate biti prijavljeni. Povežite me
4 sporočila
sabrina
Zdravo, Ali lahko Kong igrače operem v pralnem stroju? Hvala za vaše odgovore.
1 sporočila
simon
Da
1 sporočila
yves
Ja, seveda res dober izdelek
2 sporočila
nathalie
Da, popolnoma
1 sporočila
sabrina
Ja, brez skrbi.
1 sporočila
marielle
Velikost XS mojemu mačku zelo ustreza. Končno trpežna igrača. Z vrvico, ki je v njej, se ne raztrga tako hitro kot 'mačje' igrače. In jo povsod nosi s seboj... Zakaj je ne umestiti med izdelke za igrače za mačke? Komentar premakniti v »mačji forum«.
18 sporočila
elisabeth
Hvala vsem za vašo pomoč, res mislim, da bo velikost M/L boljša kot manjša, še posebej, ker bo verjetno postal prava mesnata pašteta!
1 sporočila
cécile
Pozdravljeni. Vedno me je strah zadušitve zaradi zvočnih igrač... Kje se nahaja "piščalka"? V središču plišaste igrače? Niste imeli težav?
7 sporočila
aurelie
Dober dan,že več tednov čakam na ponovno objavo članka na spletni strani.Ali mi lahko podate oceno datuma vrnitve.Lep pozdrav
18 sporočila
elisabeth
Vrnil se je. Ali veste v zameno za mojo informacijo, če potrebujem velikost S/M ali M/L za mojega francoskega buldoga, ki ima 14 kg in je star 9 in pol mesecev? Hval
1 sporočila
julie
Pozdravljeni, jaz sem izbrala velikost medium za mojega cane corso in sem zelo zadovoljna, ker je zelo trpežna.
2 sporočila
claudia
Velikost medium/large za mojega staffija, ki tehta 17kg
1 sporočila
jeanmarc
Kupil sem tega medvedka za svojega 14 mesecev starega psa, mislim, da je to njegov najljubši medvedek, zelo trpežen, zelo priporočam velikost M