Vprašanja, razprave o izdelkih KONG Wild Knots Bears Plišasti medvedki

92% stranke

priporočam ta izdelek

12 odgovori
Za spremljanje ali sodelovanje v tej razpravi morate biti prijavljeni. Povežite me
sabrina
4 sporočila
sabrina fr
Zdravo, Ali lahko Kong igrače operem v pralnem stroju? Hvala za vaše odgovore.
Simon
1 sporočila
simon fr
Da
Yves
1 sporočila
yves fr
Ja, seveda res dober izdelek
NATHALIE
2 sporočila
nathalie fr
Da, popolnoma
Sabrina
1 sporočila
sabrina fr
Ja, brez skrbi.
Marielle
1 sporočila
marielle fr
Velikost XS mojemu mačku zelo ustreza. Končno trpežna igrača. Z vrvico, ki je v njej, se ne raztrga tako hitro kot 'mačje' igrače. In jo povsod nosi s seboj... Zakaj je ne umestiti med izdelke za igrače za mačke? Komentar premakniti v »mačji forum«.
Elisabeth
18 sporočila
elisabeth fr
Hvala vsem za vašo pomoč, res mislim, da bo velikost M/L boljša kot manjša, še posebej, ker bo verjetno postal prava mesnata pašteta!
Cécile
1 sporočila
cécile fr
Pozdravljeni. Vedno me je strah zadušitve zaradi zvočnih igrač... Kje se nahaja "piščalka"? V središču plišaste igrače? Niste imeli težav?
Aurelie
7 sporočila
aurelie fr
Dober dan,že več tednov čakam na ponovno objavo članka na spletni strani.Ali mi lahko podate oceno datuma vrnitve.Lep pozdrav
Elisabeth
18 sporočila
elisabeth fr
Vrnil se je. Ali veste v zameno za mojo informacijo, če potrebujem velikost S/M ali M/L za mojega francoskega buldoga, ki ima 14 kg in je star 9 in pol mesecev? Hval
Julie
1 sporočila
julie fr
Pozdravljeni, jaz sem izbrala velikost medium za mojega cane corso in sem zelo zadovoljna, ker je zelo trpežna.
Claudia
2 sporočila
claudia fr
Velikost medium/large za mojega staffija, ki tehta 17kg
jeanmarc
1 sporočila
jeanmarc fr
Kupil sem tega medvedka za svojega 14 mesecev starega psa, mislim, da je to njegov najljubši medvedek, zelo trpežen, zelo priporočam velikost M

Pravilnik o piškotkih
Prosimo vas za dovoljenje za uporabo piškotkov ali podobnih orodij, da vam olajšamo nakupovanje na našem spletnem mestu, izboljšamo vašo uporabniško izkušnjo, zagotovimo prilagojeno oglaševanje in v statistične namene razumemo, kako naše stranke uporabljajo naše storitve. Zaupanja vredni partnerji prav tako uporabljajo ta orodja kot del našega prikazovanja oglasov. Svoje nastavitve glede piškotkov lahko kadar koli spremenite z dostopom do svojega računa..
Prosimo vas za dovoljenje za uporabo piškotkov ali podobnih orodij, da vam olajšamo nakupovanje na našem spletnem... Preberi več
Določite svoje izbire Sprejemam
Aplikacija Zoomalia Z Family'z zaslužite +50 pts z vsakim naročilom in prejmite obvestila o spremljanju naročila v realnem času
Aplikacija Zoomalia Z aplikacijo Zoomalia povečajte svojo mucko !1000 pts za vsak prenos in +50 pts za vsako naročilo