Vprašanja, razprave o izdelkih KONG pes Wobbler - razdelilnik hrane

100% stranke

priporočam ta izdelek

8 odgovori
Za spremljanje ali sodelovanje v tej razpravi morate biti prijavljeni. Povežite me
Alexia
6 sporočila
alexia fr
Pozdravljeni, mi lahko prosim poveste premer luknje največjega? Hvala
Stéphanie
1 sporočila
stéphanie fr
To je krog s premerom natanko 2 cm ;-)
FRANCOISE
1 sporočila
francoise fr
Pozdravljeni, imam whippet, ki tehta skoraj 15 kg. Katero velikost Whobblerja priporočate? Hvala vnaprej za vaš odgovor. Lep pozdrav
Christina
1 sporočila
christina fr
Naročil sem največjega za nizozemskega ovčarja. Zato bi morali vzeti manjšo velikost
Loryne
1 sporočila
loryne fr
Pozdravljeni, imam križanca Whippeta, ki tehta 17 kg, ima večji model in mu zelo ustreza. Lep pozdrav
AURORE
6 sporočila
aurore fr
Pozdravljeni, ali mi lahko poveste, kakšne vrste priboljškov so primerne za to igračo, da se pravilno porazdelijo (prednostno lahka linija trixie)? Veselim se vašega odgovora. Hvala vnaprej za vaše nasvete!
Zoomalia
11381 sporočila
zoomalia fr
Pozdravljeni, Vzemite priboljške, ki jih bo pes lahko enostavno izvlekel, ko bo stresal wobbler. Lahko izberete na primer te: https://www.zoomalia.com/animalerie/trainer-snack-mini-hearts-p-22035.html Prav tako lahko uporabite pasje brikete in odmerite količino, uporabljeno iz njegovega dnevnega obroka, da se izognete pridobivanju teže. S spoštovanjem, Ekipa Zoomalia
Elodie
7 sporočila
elodie fr
Pozdravljeni, katere so dimenzije igrače?
Zoomalia
11381 sporočila
zoomalia fr
Pozdravljeni, spodaj boste našli dimenzije izdelka: dolžina 16 cm / širina zgoraj 6 cm / širina spodaj 11 cm. S spoštovanjem, Ekipa Zoomalia

Pravilnik o piškotkih
Prosimo vas za dovoljenje za uporabo piškotkov ali podobnih orodij, da vam olajšamo nakupovanje na našem spletnem mestu, izboljšamo vašo uporabniško izkušnjo, zagotovimo prilagojeno oglaševanje in v statistične namene razumemo, kako naše stranke uporabljajo naše storitve. Zaupanja vredni partnerji prav tako uporabljajo ta orodja kot del našega prikazovanja oglasov. Svoje nastavitve glede piškotkov lahko kadar koli spremenite z dostopom do svojega računa..
Prosimo vas za dovoljenje za uporabo piškotkov ali podobnih orodij, da vam olajšamo nakupovanje na našem spletnem... Preberi več
Določite svoje izbire Sprejemam
Aplikacija Zoomalia Z Family'z zaslužite +50 pts z vsakim naročilom in prejmite obvestila o spremljanju naročila v realnem času
Aplikacija Zoomalia Z aplikacijo Zoomalia povečajte svojo mucko !1000 pts za vsak prenos in +50 pts za vsako naročilo