Vprašanja, razprave o izdelkih KONG pes Wobbler - razdelilnik hrane
8 odgovori
Za spremljanje ali sodelovanje v tej razpravi morate biti prijavljeni. Povežite me
6 sporočila
alexia
Pozdravljeni, mi lahko prosim poveste premer luknje največjega? Hvala
1 sporočila
stéphanie
To je krog s premerom natanko 2 cm ;-)
1 sporočila
francoise
Pozdravljeni, imam whippet, ki tehta skoraj 15 kg. Katero velikost Whobblerja priporočate? Hvala vnaprej za vaš odgovor. Lep pozdrav
1 sporočila
christina
Naročil sem največjega za nizozemskega ovčarja. Zato bi morali vzeti manjšo velikost
1 sporočila
loryne
Pozdravljeni, imam križanca Whippeta, ki tehta 17 kg, ima večji model in mu zelo ustreza. Lep pozdrav
6 sporočila
aurore
Pozdravljeni, ali mi lahko poveste, kakšne vrste priboljškov so primerne za to igračo, da se pravilno porazdelijo (prednostno lahka linija trixie)? Veselim se vašega odgovora. Hvala vnaprej za vaše nasvete!
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, Vzemite priboljške, ki jih bo pes lahko enostavno izvlekel, ko bo stresal wobbler. Lahko izberete na primer te: https://www.zoomalia.com/animalerie/trainer-snack-mini-hearts-p-22035.html Prav tako lahko uporabite pasje brikete in odmerite količino, uporabljeno iz njegovega dnevnega obroka, da se izognete pridobivanju teže. S spoštovanjem, Ekipa Zoomalia
7 sporočila
elodie
Pozdravljeni, katere so dimenzije igrače?
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, spodaj boste našli dimenzije izdelka: dolžina 16 cm / širina zgoraj 6 cm / širina spodaj 11 cm. S spoštovanjem, Ekipa Zoomalia