Vprašanja, razprave o izdelkih Interaktivna igrača KONG Dotz™ Krog
10 odgovori
Za spremljanje ali sodelovanje v tej razpravi morate biti prijavljeni. Povežite me
1 sporočila
katia
Pozdravljen, moj francoski buldog, težak 11 kg, je to požrl v enem grižljaju, ne, pretiravam, v dveh.
1 sporočila
melanie
Ta igrača je na žalost prišla pokvarjena. Rdeči del je držal le na majhnem koščku plastike ... Zato je ta del hitro končal v smeteh, drugi del pa je zdržal nekaj mesecev.
2 sporočila
muriel
Moj igrač kong, kupljen v trgovini Zoomalia, je zdržal le 5 minut, preden je bil v kosih. Misli, saj sem mislil, da so zelo trpežni!! Imam beagla, starega 9 mesecev.
14 sporočila
francoise
moj je še vedno nedotaknjen, saj moj pes nanj sploh ne pokaže zanimanja.
2 sporočila
emilie
Moj pes jo je raztrgal v manj kot 5 minutah.
1 sporočila
elodie
Pozdravljeni. Tudi moj enoletni beagle je igračo uničil v 10 minutah in poleg tega požiral koščke. Če vam lahko svetujem, moj pes obožuje zeleno rdeče modri kongov obroč ter žogo iz iste serije. Dobro jih prežveči in se lepo igra z njimi.
1 sporočila
pauline
Pozdravljeni, pred več kot 2 letoma sem kupil več teh modelov in še danes so bolj ali manj cela. Imam štiri francoske buldoge in igrače z njimi trajajo samo nekaj dni. Mojim ljubljenčkom so na voljo vsak dan.
2 sporočila
emilie
Hvala za povratne informacije, imam mlado samico staforda in trenutno ji nič ne more do živega.
14 sporočila
francoise
v redu z Paulino so naši psi vsi različni igrače, ki jih takoj obožujejo, ne trajajo dolgo, drugi pa dlje časa.
1 sporočila
diogo
Pozdravljeni, kupil sem krog in kvadrat za mladička avstralskega ovčarja in zaenkrat zdrži.
2 sporočila
jean-pierre
Pozdravljeni, moja psica se res ne zna zabavati z njim, zato je še vedno v enakem stanju kot ob nakupu.