Vprašanja, razprave o izdelkih Pašteta Optimus piščanec in losos za pse
12 odgovori
Za spremljanje ali sodelovanje v tej razpravi morate biti prijavljeni. Povežite me
1 sporočila
jade
Zakaj na nobeni izmed vaših paštet ni navedena priporočena dnevna količina, saj je to vendarle zelo pomembno?
44 sporočila
sophie
Pozdravljeni, dejansko se razporeditev obroka ni pojavila pri 3 referencah, pravkar smo jih dodali. Lep pozdrav, Sophie iz Zoomalia
1 sporočila
alexia
Preprosto mislim, da je to odvisno od preveč dejavnikov!!! Od pasme, osnovne teže psa, idealne teže, starosti, aktivnosti, kraja bivanja, prehranjevalnih navad... zato je bolj profesionalno, da ničesar ne opredelimo in se po potrebi posvetujemo z veterinarjem. Če poznamo svojega psa, ga opazujemo in se zavedamo, kaj potrebuje, mislim.
1 sporočila
elisa
Pozdravljeni, iz katerih vrst mesa je sestavljena ta pašteta? Samo iz piščanca ali je še kaj drugega? Hvala
86 sporočila
céline
Pozdravljeni Elisa,
V opisu izdelka najdete sestavine, minerale in vitamine (na dnu strani):
45% Meso, stranski mesni proizvodi (srce in jetra piščanca), 20% Losos, 3% Riž, 2% Grašek, 2% Malina, 1% Minerali, 0,2% Olje osata, 0,1% Koromač.
Lep pozdrav,
Céline iz Zoomalia.
V opisu izdelka najdete sestavine, minerale in vitamine (na dnu strani):
45% Meso, stranski mesni proizvodi (srce in jetra piščanca), 20% Losos, 3% Riž, 2% Grašek, 2% Malina, 1% Minerali, 0,2% Olje osata, 0,1% Koromač.
Lep pozdrav,
Céline iz Zoomalia.
1 sporočila
nicolas
Pozdravljeni, rad bi vedel, kakšna prehrana je priporočena za psa, starega 11 let in težkega 32 kg. Hvala za vaš odgovor.
1 sporočila
sylvia
Pozdravljeni, za primerjavo imam devetletno labradorko, ki tehta približno 25 kg. Dnevno ji dajem 200 g mokre hrane in 200 g briketov optimus. Dajem ji 100 g briketov in 100 g mokre hrane opoldne ter enako zvečer. To ji ustreza, saj ne prosi več dodatne hrane.
18 sporočila
elisabeth
Zelo dobra pašteta za mojega 8-mesečnega francoskega buldoga - 5 dni, obožuje jo! Dodam jo k njegovim briketom ali v njegov klasični Kong, dobra mešanica in predvsem, to je pašteta, ki ne povzroča vetrov! Vsi, ki imamo boubouje, vemo, o čem govorim! Nisem poznal te znamke in cena na Zoomalia je najboljša! Škoda, da nisem prejel mojega predzadnjega povezovanja, da bi dal mnenje, in zdaj moram uporabiti forum, zaradi česar moja denarnica tudi ne raste! Škoda, da na tem spletnem mestu ne moremo objaviti naših mnenj, kadar želimo!
2 sporočila
francine
Moja psička, ki je občutljiva na želodčnem področju, že več mesecev je ta izdelek, obožuje ga in brez težav ... priporočam
1 sporočila
danielle
Rad bi izvedel stopnjo vlage v škatli; hvala vnaprej
2 sporočila
monia
80 % in zelo dobro prenašajo moje psičke. Lep večer!
1 sporočila
jacqueline
super izdelek, ki vzbuja apetit...
1 sporočila
laurence
Moj bokser, ki je star 10 let, izjemno ceni