Vprašanja, razprave o izdelkih
9 odgovori
Za spremljanje ali sodelovanje v tej razpravi morate biti prijavljeni. Povežite me
1 sporočila
laura
Pozdravljeni,
Naročila sem ta terarij in ga nestrpno pričakujem, vendar sem malo zmedena glede vseh vrst žarnic! Tista, ki je vključena v komplet, proizvaja UVB, toda ali je to tudi grelna žarnica ali bo treba dodati še eno?
Hvala vnaprej
Naročila sem ta terarij in ga nestrpno pričakujem, vendar sem malo zmedena glede vseh vrst žarnic! Tista, ki je vključena v komplet, proizvaja UVB, toda ali je to tudi grelna žarnica ali bo treba dodati še eno?
Hvala vnaprej
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, priložena žarnica je UV žarnica, potrebno bo izbrati grelno žarnico. Njena moč bo odvisna od potreb vrste, ki jo boste sprejeli, in od temperature prostora, v katerem bo terarij.
Lepo pozdravljeni,
Ekipa Zoomalia
Lepo pozdravljeni,
Ekipa Zoomalia
2 sporočila
keltoum
dober večer, ne omenjate popolnega kompleta, torej vključuje filtracijo in ogrevanje. lp
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, gre za popoln komplet za kopensko želvo, zato ne vsebuje ne ogrevanja ne filtracije. Lep pozdrav, Ekipa Zoomalia
1 sporočila
michael
Pozdravljeni, želim naročiti ta terarij, omenjate brezplačno dostavo za nakupe nad 69 evrov pri velikih predmetih, vendar ob mojem naročilu plačujem stroške dostave, ali je to normalno?
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, ta izdelek je krhek, potrebuje posebno obravnavo in ne more koristiti brezplačne dostave. https://www.zoomalia.com/information/avantage/ Lep pozdrav, Ekipa Zoomalia
1 sporočila
alexandre
Naročil sem komplet za kopenske želve, imam 13-vatno žarnico za plazilce z nosilcem glo lite, očitno pa je za želve najboljša žarnica solar glo. Ali je združljiva z mojim nosilcem, če jo kupim? Hvala in koliko vatov je priporočljivo vzeti?
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, če želite namestiti žarnico SOLAR GLO, morate uporabiti nosilec WIRE LIGHT: https://www.zoomalia.com/animalerie/support-de-lampe-wire-light-a-suspendre-p-404.html Žarnica REPTILE UVB 150 oddaja 50µW/cm2 UVB pri 20cm. Žarnica SOLAR GLO pa bo oddajala 340µW/cm2 UVB pri 20cm, kar je preveč. Ta žarnica mora biti nameščena na razdalji 30-40cm.
Lep pozdrav,
Ekipa Zoomalia
Lep pozdrav,
Ekipa Zoomalia
1 sporočila
céline
živjo, moj mož mi je naročil ta terarij, ali vključuje UV luč, saj so UV žarki pomembni za želve, hvala za informacije
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, Ta žarnica (repti glo 10.0) bo res oddajala UVB. Lep pozdrav, Ekipa Zoomalia