Vprašanja, razprave o izdelkih Elektrifikator kompakten SECUR 25
3 odgovori
Za spremljanje ali sodelovanje v tej razpravi morate biti prijavljeni. Povežite me
1 sporočila
nadine
Pozdravljeni, ali ta naprava deluje dobro na baterijo? Na fotografiji vidimo več modelov, vendar je možno kupiti samo prvi model. Kaj mi svetujete? Potrebujem napajanje za ogrado za moje huskyje, vendar v bližini ograde ni elektrike. Če vzamem električni model in napeljem podaljšek, kaj se zgodi v primeru izpada elektrike? Mislim, da je najbolje, da vzamem napravo, ki se lahko priključi na baterijo, vendar ne vem, katero izbrati, da bi bil prepričan, da moji psi ne bodo pobegnili. Ovratnice odpadejo, ker bi jih med seboj lahko pojedli :( Hvala za vaš odgovor in nasvet.
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, res je, Secur 15 je samostojen: napaja ga baterija. To omogoča, da ga postavite kamorkoli, brez skrbi glede dostopa do električne vtičnice v bližini. Ima indikator obrabe baterije. Ta vrsta električnega pastirja bo za vaše pse zadostno odvračalna. Lep pozdrav, Ekipa Zoomalia
1 sporočila
cathy
Katero vrsto baterije je treba dati v elektrifikator? Dimenzije baterije?
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, Glede na model lahko uporabite 9V suho baterijo, 12V polnilno baterijo ali sončne panele. Nanašati se morate na opis, vsak model je podrobno opisan. Lepo pozdravljeni, Ekipa Zoomalia