Vprašanja, razprave o izdelkih Odporen koš za mačke in pse iz umetnega usnja Zolia Enola

8 odgovori
Za spremljanje ali sodelovanje v tej razpravi morate biti prijavljeni. Povežite me
CLAUDIE
2 sporočila
claudie fr
Pozdravljeni, ali ima blazina eno gladko stran in drugo puhasto? Moj coton de Tulear meri 60 cm od glave do baze repa, ali bo velikost 2 ustrezna? Hvala za vaš odgovor. Lep pozdrav
christine
2 sporočila
christine fr
da, obstaja gladka stran in puhasta stran
CLAUDIE
2 sporočila
claudie fr
hvala Christine za odgovor
christine
2 sporočila
christine fr
imam velikost M za svojega pinča, ki tehta 8 kg, košara je veliko prevelika
elodie
2 sporočila
elodie fr
Živjo, mi lahko poveste, ali bi bila ta velikost košare primerna za bokserja? Hvala
Zoomalia
11381 sporočila
zoomalia fr
Pozdravljeni, ta blazina bo premajhna za boksarja. Velikost 100 cm je najmanjša. https://www.zoomalia.com/animalerie/panier-avec-coussin-bonzo-pour-chien-p-9221.html Da se prepričate, da ne boste naredili napake pri izbiri, vam svetujemo, da izmerite svojega psa. Lep pozdrav, Ekipa Zoomalia
Patrick
1 sporočila
patrick fr
Absolutno ne zelo majhne velikosti
Samuel
1 sporočila
samuel fr
Pozdravljeni, katero velikost naj izberem za mojo malo koker španjelko?
Zoomalia
11381 sporočila
zoomalia fr
Pozdravljeni, standardna dolžina košare za koker španjela je približno 60 cm. Na žalost pri tem modelu ta velikost ni na voljo. Vendar pa se lahko odločite za model L, s čimer bo vaš pes deležen velikega udobja. Priporočamo, da izmerite dolžino vašega ljubljenčka (od glave do baze repa), da izberete najbolj primerno košaro. Ležati mora lahko čez celotno dolžino, da mu bo udobno. Lep pozdrav, Ekipa Zoomalia

Pravilnik o piškotkih
Prosimo vas za dovoljenje za uporabo piškotkov ali podobnih orodij, da vam olajšamo nakupovanje na našem spletnem mestu, izboljšamo vašo uporabniško izkušnjo, zagotovimo prilagojeno oglaševanje in v statistične namene razumemo, kako naše stranke uporabljajo naše storitve. Zaupanja vredni partnerji prav tako uporabljajo ta orodja kot del našega prikazovanja oglasov. Svoje nastavitve glede piškotkov lahko kadar koli spremenite z dostopom do svojega računa..
Prosimo vas za dovoljenje za uporabo piškotkov ali podobnih orodij, da vam olajšamo nakupovanje na našem spletnem... Preberi več
Določite svoje izbire Sprejemam
Aplikacija Zoomalia Z Family'z zaslužite +50 pts z vsakim naročilom in prejmite obvestila o spremljanju naročila v realnem času
Aplikacija Zoomalia Z aplikacijo Zoomalia povečajte svojo mucko !1000 pts za vsak prenos in +50 pts za vsako naročilo