Vprašanja, razprave o izdelkih Ščipalka - merilna žlica za brikete 2 v 1 za pse in mačke Zoomalia
93% stranke
priporočam ta izdelek
6 odgovori
Za spremljanje ali sodelovanje v tej razpravi morate biti prijavljeni. Povežite me
1 sporočila
offret
Pozdravljeni, rad bi vedel, koliko je 235 ml v gramih? Vzamem zrnje brez optimusov.
1 sporočila
gianni
No, to je zelo preprosto, če 1 liter vode tehta 1 kg, potem 235 ml tehta 235 g, popolnoma preprosto.
5 sporočila
dominique
zdravo, ja, rekel bi enako, 235 g
1 sporočila
chloé
Pozdravljeni, res je, če v posodo nalijete 235 ml vode, bo to tehtalo 235 g, toda če vanjo date brikete, je to drugače. Količina briketov, ki jih lahko damo v posodo, je odvisna od velikosti in gostote vaših briketov. Nekateri briketi tehtajo dvojno kljub temu, da zasedajo enako velikost v skledi. Brez nekoga, ki ima enake brikete kot vi, vam ni mogoče natančno odgovoriti. Vendar je dovolj, da prvič stehtate in nato date enako količino. Na primer, stehtate 300 g briketov, ki jih morate dati svojemu psu, in si ogledate, koliko prostora zavzamejo v merilni posodi, da naslednjič date enako količino.
1 sporočila
sandrine
@Pekos88: ni tako preprosto, kot se zdi ^^: tvoj izračun deluje samo za vodo!! Celo 1 liter mleka tehta več kot 1 kg, moraš ponovno preveriti svoje matematike! Strinjam se s Chloe, vse je odvisno od velikosti/gostote briketov: briketi za mačke ali za pse ali briketi za majhne / velike pse. Jaz imam psa XL: glede na velikost njegovih briketov (Proplan Large Robust) moram dati približno 110g-115g za eno merico.
4 sporočila
jean paul
Dober dan, preizkušeno z enostavno elektronsko tehtnico, ki odstrani težo merilnika, to znaša med 100 in 110 grami.
1 sporočila
christophe
Pozdravljen, zame to ustreza odmerku 90 g briketov Proplan all size Light. Moram ga napolniti približno dva in pol krat na obrok za mojega goldena, zato to ni zelo praktično in komaj zadostuje, saj je merilnik premajhen. To bi bolj ustrezalo majhnemu psu. Vendar pa je sistem ščipalke kar dober.