Vprašanja, razprave o izdelkih Nagobčnik za pse klasična košara Baskerville
6 odgovori
Za spremljanje ali sodelovanje v tej razpravi morate biti prijavljeni. Povežite me
1 sporočila
lola
Pozdravljeni, imam japonskega špica, katerega dolžina gobčka (1 cm od oči do konca nosu) je 5,5 cm, obseg gobčka (na najširšem delu, zaprta usta) pa je 18 cm. Kakšno velikost naj izberem, prosim?
1 sporočila
thomas
Pozdravljeni, imam 2-letnega malinojca, katerega gobec meri med 9 in 10 cm dolžine, merjeno od lica, in 30 cm obsega na sredini gobca. Zato se odločam med velikostjo 9 in velikostjo 10, saj osnovne nagobčnice ne prenaša dobro, in naš inštruktor nam je priporočil to, a kljub temu mora držati vsaj toliko, da je ne more odstraniti.
2 sporočila
justine
Živjo, ali je treba izmeriti obseg gobca na najširši ali najmanjši točki? Hvala
2 sporočila
samanta
Pozdravljeni, Najbolje je meritev opraviti z merilnim trakom, pod vratom in ga nato potegniti za ušesi. To ustreza merjenju obsega gobca, ko je pes z odprtimi usti (tako mu ne bo nelagodno, ko se pase)
2 sporočila
camille
Pozdravljeni, katero nagobčnik moram vzeti za mladička avstralskega ovčarja? Dolžina gobca je 7 cm, obseg gobca 20 cm in obseg za ušesi 30 cm.
2 sporočila
samanta
Pozdravljeni,Glede na mere, ki ste mi jih posredovali, bi to ustrezalo velikosti 7! Vendar pa bi glede na njegovo starost oklevala med velikostjo 7 in 8.. (velikost 8: dolžina gobca 7,5 in obseg 32)Upam, da sem vam pomagala! Lep dan!
2 sporočila
camille
To je mladiček, ki bo kmalu star 3 meseceHvala