Vprašanja, razprave o izdelkih
7 odgovori
Za spremljanje ali sodelovanje v tej razpravi morate biti prijavljeni. Povežite me
1 sporočila
christiane
Tudi pri meni se rožnati del premika med jedjo, imam malega yorkshira, vendar to ni moteče. Posoda je super, lahko jo pomijem v pomivalnem stroju in vedno je čista.
1 sporočila
geneviève
Isti problem. Bel skodel sem pospravil in postavil roza skledo na večji krožnik, tako da je lažje vrniti brikete nazaj v skledo. Zatikali so se med robove skodele in sklede, in s pikami je bilo nadležno, da jih poberete. Skledo lahko stabilizirate tudi tako, da med skodo in skledo postavite krog iz pene ali podložke. Vsekakor, če izberete krožnik, se izogibajte prekomernemu polnjenju sklede, če želite regulirati svojega ljubljenčka, bolje je, da brikete razdelite pogosteje, vendar v manjših količinah.
1 sporočila
dorian
Pozdravljeni, ko moj 4kg maček je iz te posode, povzroča veliko hrupa... Namreč, skleda ali površina s "bodicami" ni ravna, zato se ti dva keramična dela trčita. Oklevam, ali naj ponovno kupim isto posodo, saj menim, da gre za proizvodno napako. Se srečujete tudi vi z isto težavo? Hvala vnaprej
1 sporočila
cassandre
Pozdravljeni, to uporabljam za psa (veliki beagle, 18 kg) in ni hrupa. Del "žeblji" se zelo dobro prilega v posodo
1 sporočila
marie
Kupila sem ga za svojega staffija in ni slišati nobenega zvoka
1 sporočila
fadia
Pozdravljeni, imam enako težavo kot vi, naročilo je bilo opravljeno pred 2 tednoma. Roza del ni stabilen, ta del se premika, ko želi moja mačka jesti svoje brikete. Zato sem moral ločiti del z izboklinami od posode in uporabiti le roza del.
4 sporočila
joelle
Moj Loulou (14 kg) je konzervirano hrano. Ali je ta skleda primerna za konzervirano hrano? Najlepša hvala!
1 sporočila
solenn
Pozdravljeni, Da, Moje, ki tehtajo 10 kg, so na domači prehrani (teksturirano pašteto) in to zelo ustreza! Prednost je v čistoči, vsak dan lahko odstranite del proti požrešnosti in ga sperete, super je!