Vprašanja, razprave o izdelkih Fontana Petsafe Avalon - 2L - Keramična fontana za pse in mačke
19 odgovori
Za spremljanje ali sodelovanje v tej razpravi morate biti prijavljeni. Povežite me
1 sporočila
chantal
Kje lahko najdem nadomestno črpalko za to fontano?
1 sporočila
stephanie
Dober večer, kako lahko odstranimo vodni kamen iz motorja fontane, kljub uporabi vode iz plastenke? Hvala vnaprej. Stéphanie
1 sporočila
alyson
Dober večer, osebno tudi uporabljam vodo iz steklenice in čistim črpalko enkrat na teden do dva tedna z otroško zobno ščetko. To deluje zelo dobro.
4 sporočila
ana
Pozdravljeni, Kupil sem to fontano in jo uporabljam približno en mesec. Vendar ne dobim učinka "pipa", kot ga vidim na fotografijah embalaže ali tistih od strank. Vodni curek teče po straneh stolpa, ga dotika. Zgleda, da moč črpalke ni zadostna. Poskusil sem tudi brez ogljikovega filtra, vendar je enako. Se je to zgodilo še komu? Ali veste, kako bi lahko dobil učinek "pipa"? Tisti, ki imajo učinek pipe, mi lahko poveste, kaj je napisano na vaši črpalki glede moči? Hvala vnaprej.
4 sporočila
ana
Pozdravljeni, kakšna je dolžina električnega kabla? Hvala vnaprej.
1 sporočila
nadine
nisem izmeril, vendar je dolg, moj vodnjak je na mizi in vtičnica je na tleh malo dlje stran!
1 sporočila
brigitte
Pozdravljeni, kaj je vključeno pri tej fontani? Poleg korita? Zagotovo črpalka in koliko filtrov?
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, Fontana je dobavljena popolna s filtri in črpalko. Je pripravljena za uporabo. Lep pozdrav, Ekipa Zoomalia
1 sporočila
virginie
Pozdravljeni vsi, naletel sem na težavo, želim kupiti keramično fontano Drinkwell Avalon 2L za moje tri ljubljenčke, med njimi je samec maine coon, in pravkar sem dobil potrditev od dveh oseb, ki jo imajo, da mere sploh ne ustrezajo tistim na spletni strani, zato je to zelo moteče, ker je razlika velika; višina 31 je bila zelo dobra, potem pa so potrdili, da je v resnici 15 cm. Rad bi torej vedel, kako je do tega prišlo.
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, Potrjujemo, da je višina fontane 31 cm, kot je navedeno v opisu. Gre seveda za celotno višino, ne samo za višino roba. Lep pozdrav, Ekipa Zoomalia
1 sporočila
marie
Pozdravljeni,
že več kot eno leto imam to fontano, a je črpalka crknila. Želel bi naročiti črpalko... Kako lahko to storim???
Hvala vnaprej za vaš odgovor.
že več kot eno leto imam to fontano, a je črpalka crknila. Želel bi naročiti črpalko... Kako lahko to storim???
Hvala vnaprej za vaš odgovor.
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, za naročilo rezervnih delov za vašo fontano preprosto uporabite sledenje vašemu naročilu. Stopili bomo v stik z našim dobaviteljem.
Lep pozdrav,
Ekipa Zoomalia
Lep pozdrav,
Ekipa Zoomalia
4 sporočila
christiane
Pozdravljeni,
kupil sem to fontano pred 5 meseci. Ne deluje več, verjetno je črpalka pokvarjena kljub skrbnemu vzdrževanju. Ali obstaja garancija? Je mogoče naročiti drugo črpalko?
Hvala
kupil sem to fontano pred 5 meseci. Ne deluje več, verjetno je črpalka pokvarjena kljub skrbnemu vzdrževanju. Ali obstaja garancija? Je mogoče naročiti drugo črpalko?
Hvala
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, vabimo vas, da stopite v stik z našim servisom po prodaji tako, da pišete na [email protected].
Lep pozdrav,
Ekipa Zoomalia
Lep pozdrav,
Ekipa Zoomalia
1 sporočila
olivia
Kakšen je premer te keramične fontane, prosim?
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, zunanji premer je 31 cm. Lep pozdrav, ekipa Zoomalia
2 sporočila
france
Dober večer,
če moja mačka Maine Coon ob prejemu ne želi piti iz fontane, ali obstaja možnost vračila?
Lep pozdrav, France CLIQUOT
če moja mačka Maine Coon ob prejemu ne želi piti iz fontane, ali obstaja možnost vračila?
Lep pozdrav, France CLIQUOT
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, obveščamo vas, da je zakonska pravica do odstopa od pogodbe 14 delovnih dni od datuma dostave. Vendar pa ta pravica predvideva določene pogoje. Dejansko morajo biti izdelki, ki jih stranka ne želi več, vrnjeni v originalni embalaži in neuporabljeni. Po prejetju vrnjenega izdelka ga bomo pregledali. Če je bil izdelek uporabljen, povračilo ali dobropis ne bo mogoče izvesti.
Lep pozdrav,
Madeline iz Zoomalie
Lep pozdrav,
Madeline iz Zoomalie
2 sporočila
gina
Pozdravljeni, Ali je fontana dobavljena s parom filtrov in dodatki?
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, Fontana Drinkwell Keramika Avalon je priložena z ogljenim filtrom in penastim filtrom. Priporoča se, da se ogljeni filter zamenja vsake 2 do 4 tedne in penasti filter vsakih 4 do 8 tednov. Lep pozdrav, Ekipa Zoomalia