Vprašanja, razprave o izdelkih

10 odgovori
Za spremljanje ali sodelovanje v tej razpravi morate biti prijavljeni. Povežite me
Sabrina
4 sporočila
sabrina fr
Pozdravljeni, Ali lahko uporabim aplikacijo na mojem bretonskem španjelu? Je pes srednje velike pasme ali ne? Ker se rada ulega na kavč ali na posteljo. Kateri izdelek mi priporočate? Lep pozdrav
Ophélie
1 sporočila
ophélie fr
Pozdravljeni, ali obstaja kakšna omejitev teže, saj želimo najti tovrstni stil za našega francoskega buldoga? Hvala
Zoomalia
11381 sporočila
zoomalia fr
Pozdravljeni, ta izdelek je zasnovan za pse teže od 10 do 12 kg maksimalno. Lep pozdrav, Ekipa Zoomalia
sylvie
1 sporočila
sylvie fr
Pozdravljeni, ali mi lahko poveste, če je železna postelja dovolj velika za dva shih tzuja, ki rada uživata v udobju? Hvala za vaš odgovor.
Zoomalia
11381 sporočila
zoomalia fr
Pozdravljeni, Ta kavč bo premajhen za 2 Shih Tzu.
Lep pozdrav,
Ekipa Zoomalia
Sylvie
1 sporočila
sylvie fr
ŽIVIJO, rad bi vedel, ali se ta kavč dostavi v kompletu za sestavljanje ali pa je že sestavljen. Hvala.
Zoomalia
11381 sporočila
zoomalia fr
Pozdravljeni, ta kavč je dobavljen v kompletu za sestavljanje.

Lep pozdrav,
Sandy iz Zoomalia
Floriane
1 sporočila
floriane fr
Dober večer, rad bi izvedel višino nog. Imam mačka, ki je amputiran na eni zadnji tački, zato ne more skakati. Vnaprej se vam zahvaljujem za vaš odgovor.
Zoomalia
11381 sporočila
zoomalia fr
Pozdravljeni, postelja je dvignjena za 6 cm.

Lep pozdrav,
Sandy iz Zoomalia
simone
1 sporočila
simone fr
dober večer, ali je mogoče naročiti samo blazino, saj imam že kavč? hvala za vaš odgovor
Zoomalia
11381 sporočila
zoomalia fr
Pozdravljeni,

Na žalost ni mogoče naročiti ločeno samo blazine.

Lep pozdrav,
Ekipa Zoomalia

Pravilnik o piškotkih
Prosimo vas za dovoljenje za uporabo piškotkov ali podobnih orodij, da vam olajšamo nakupovanje na našem spletnem mestu, izboljšamo vašo uporabniško izkušnjo, zagotovimo prilagojeno oglaševanje in v statistične namene razumemo, kako naše stranke uporabljajo naše storitve. Zaupanja vredni partnerji prav tako uporabljajo ta orodja kot del našega prikazovanja oglasov. Svoje nastavitve glede piškotkov lahko kadar koli spremenite z dostopom do svojega računa..
Prosimo vas za dovoljenje za uporabo piškotkov ali podobnih orodij, da vam olajšamo nakupovanje na našem spletnem... Preberi več
Določite svoje izbire Sprejemam
Aplikacija Zoomalia Z Family'z zaslužite +50 pts z vsakim naročilom in prejmite obvestila o spremljanju naročila v realnem času
Aplikacija Zoomalia Z aplikacijo Zoomalia povečajte svojo mucko !1000 pts za vsak prenos in +50 pts za vsako naročilo