Forum za akvaristiko

kateri filter izbrati, jbl cristalprofi e700 ali eco pro 200

4 odgovori
Za spremljanje ali sodelovanje v tej razpravi morate biti prijavljeni. Povežite me
charle-elie
1 sporočila
charle-elie fr

Pozdravljeni, ne vem, katero od dveh izbrati, pomagajte mi!!! Gre za 120-litrski akvarij s populacijo ostrižnikov iz jezera Malawi in nekaj rastlinami, želim filtra, ki najbolje filtrira in je učinkovit, ker trenutno imam Eheim Classic 2013, vendar ne deluje več!! Zato imam samo notranjo črpalko, pomagajte mi čim prej, da lahko naročim.

franck
233 sporočila
franck fr

dober večer

na spletni strani eheim boš našel vse rezervne dele za svojo črpalko.

jaz ti svetujem, da ohraniš to znamko

Pierre
134 sporočila
pierre fr

Res je, Eheim je zanesljiva znamka. Rezervne dele za tvoj filter Eheim 2013 lahko najdeš na tem naslovu: https://www.zoomalia.com/animalerie/pieces-detachees-pour-filtre-externe-eheim-classic-2213-p-6327.html

Elyane
14 sporočila
elyane fr

Pozdravljeni,

Kar se tiče mene, imam JBL cristalprofit e701 ecobio, in sem z njim zelo zadovoljna, prav tako moji skalarni; voda je čista in bistra.

franck
233 sporočila
franck fr

jaz sem pristaš Eheim, moje črpalke so stare več kot 10 let in delujejo brez težav, zamenjal sem samo tesnila 1-krat, ko sem jih kupil na enem izmed bolšjih sejmov, druge pa so bile od mojega očeta

Pravilnik o piškotkih
Prosimo vas za dovoljenje za uporabo piškotkov ali podobnih orodij, da vam olajšamo nakupovanje na našem spletnem mestu, izboljšamo vašo uporabniško izkušnjo, zagotovimo prilagojeno oglaševanje in v statistične namene razumemo, kako naše stranke uporabljajo naše storitve. Zaupanja vredni partnerji prav tako uporabljajo ta orodja kot del našega prikazovanja oglasov. Svoje nastavitve glede piškotkov lahko kadar koli spremenite z dostopom do svojega računa..
Prosimo vas za dovoljenje za uporabo piškotkov ali podobnih orodij, da vam olajšamo nakupovanje na našem spletnem... Preberi več
Določite svoje izbire Sprejemam
Aplikacija Zoomalia Z Family'z zaslužite +50 pts z vsakim naročilom in prejmite obvestila o spremljanju naročila v realnem času
Aplikacija Zoomalia Z aplikacijo Zoomalia povečajte svojo mucko !1000 pts za vsak prenos in +50 pts za vsako naročilo