Katere brikete za bull terierja starosti 12 mesecev

6 odgovori
Za spremljanje ali sodelovanje v tej razpravi morate biti prijavljeni. Povežite me
sebastien
5 sporočila
sebastien fr

Pozdravljeni, zanima me, katero vrsto briketov izbrati za mojega bull terrierja, starega 12 mesecev? Hvala.

Elodie
135 sporočila
elodie fr

Pozdravljen Sébatien,

Svetujem vam naslednjo: https://www.zoomalia.com/animalerie/pro-plan-dog-adult-sensitive-riche-en-saumon-p-11484.html

To je hrana za pse z občutljivo kožo. Je dobro uravnotežena in prebavljiva, kar bo prav tako preprečilo debelost vašega psa, če ima ustrezno telesno aktivnost.

Lep dan

Elodie iz Zoomalia

sebastien
5 sporočila
sebastien fr

Hvala za vaš odgovor!!! Sebastien

david
6 sporočila
david fr

Priporočam tudi Profine, Carnilove, Taste of the Wild, Acana, Orijen

Konec koncev je vse odvisno od aktivnosti psa

;-)

Elodie
135 sporočila
elodie fr

Hvala, David!

Alexandre
2 sporočila
alexandre fr

Dober večer 

Imamo pet mesecev staro malo psičko pasme bull terrier. 

Praska se in ima močan zadah iz ust. 

Pri veterinarju smo kupili brikete. 

Ali nam lahko priporočite dobro znamko briketov, da bo v dobri kondiciji in predvsem, da se ne bo več praskala. 

Hvala 

Alexandre
2 sporočila
alexandre fr

Pozdravljeni,

imamo majhno 5-mesečno bull terierko.

Pri veterinarju smo ji kupili brikete, vendar se neprestano praska in iz gobčka zelo smrdi.

Ali nam lahko priporočite dobro znamko briketov za našo malo princesko?

Hvala

Pravilnik o piškotkih
Prosimo vas za dovoljenje za uporabo piškotkov ali podobnih orodij, da vam olajšamo nakupovanje na našem spletnem mestu, izboljšamo vašo uporabniško izkušnjo, zagotovimo prilagojeno oglaševanje in v statistične namene razumemo, kako naše stranke uporabljajo naše storitve. Zaupanja vredni partnerji prav tako uporabljajo ta orodja kot del našega prikazovanja oglasov. Svoje nastavitve glede piškotkov lahko kadar koli spremenite z dostopom do svojega računa..
Prosimo vas za dovoljenje za uporabo piškotkov ali podobnih orodij, da vam olajšamo nakupovanje na našem spletnem... Preberi več
Določite svoje izbire Sprejemam
Aplikacija Zoomalia Z Family'z zaslužite +50 pts z vsakim naročilom in prejmite obvestila o spremljanju naročila v realnem času
Aplikacija Zoomalia Z aplikacijo Zoomalia povečajte svojo mucko !1000 pts za vsak prenos in +50 pts za vsako naročilo