Katera velikost košare je primerna za bretanskega španjela

5 odgovori
Za spremljanje ali sodelovanje v tej razpravi morate biti prijavljeni. Povežite me
karine
1 sporočila
karine fr

Pozdravljeni,

kakšno velikost košare in blazine moram izbrati za bretanskega španjela

hvala

Elodie
135 sporočila
elodie fr

Pozdravljeni, Karine,

priporočamo vam košaro dolžine vsaj 70 cm, da bo vaš pes v njej udobno.

Lep dan

Elodie iz Zoomalia

Léa
1 sporočila
léa fr

živjo,

kakšne so dimenzije za argentinskega doga?

hvala

Elodie
135 sporočila
elodie fr

Pozdravljeni Léa,

priporočamo vam posteljo dolžine vsaj 80-85 cm.

Lep dan

Elodie iz Zoomalia

Karine
1 sporočila
karine fr

Pozdravljeni,

Kmalu bomo dobili majhnega bretanskega španjela. Kaj mi priporočate za njegovo ležišče, naj pripravim blazino, ki bo ustrezala njegovi trenutni velikosti, ali raje eno za odraslo velikost? Hvala vnaprej.

Anaïs
4 sporočila
anaïs fr
Pozdravljeni, Karine_D
Lahko neposredno kupite ležišče za njegovo odraslo velikost, saj bo zrasel hitreje, kot mislite ^^ Kupila sem blazino za mojo nizozemsko (zdaj ima 13 mesecev), da jo postavim v košaro mojega nemškega ovčarja, in ni imela nobenih težav z uporabo.

Pravilnik o piškotkih
Prosimo vas za dovoljenje za uporabo piškotkov ali podobnih orodij, da vam olajšamo nakupovanje na našem spletnem mestu, izboljšamo vašo uporabniško izkušnjo, zagotovimo prilagojeno oglaševanje in v statistične namene razumemo, kako naše stranke uporabljajo naše storitve. Zaupanja vredni partnerji prav tako uporabljajo ta orodja kot del našega prikazovanja oglasov. Svoje nastavitve glede piškotkov lahko kadar koli spremenite z dostopom do svojega računa..
Prosimo vas za dovoljenje za uporabo piškotkov ali podobnih orodij, da vam olajšamo nakupovanje na našem spletnem... Preberi več
Določite svoje izbire Sprejemam
Aplikacija Zoomalia Z Family'z zaslužite +50 pts z vsakim naročilom in prejmite obvestila o spremljanju naročila v realnem času
Aplikacija Zoomalia Z aplikacijo Zoomalia povečajte svojo mucko !1000 pts za vsak prenos in +50 pts za vsako naročilo