katera pasma majhnega psa?
2 odgovori
Za spremljanje ali sodelovanje v tej razpravi morate biti prijavljeni. Povežite me
1 sporočila
isabelle
Pozdravljeni vsi skupaj,
iščemo pasmo majhnega psa, ki bi ustrezala našemu družinskemu življenju. Bivamo v hiši, imamo dve mački in dva najstnika, stara 12 in 14 let. Seveda oba delava in otroka sta čez dan v šoli, zato bi želeli majhnega psa, ki zmore prenašati samoto. Od 8. ure do 17.20 od ponedeljka do petka ni nikogar doma.
Ali bi lahko predlagali kakšno pasmo? Videla sem, da bi lahko pasma lhasso apso bila primerna za nas.
Hvala za vaše odgovore in lep preostanek dneva :)
3 sporočila
alexandra
Pozdravljeni, imam jazbečarja, umirjenega in inteligentnega psa. Moj zdrži 6 ur brez težav, če pa je dlje, bo imel naravne potrebe, ki jih bo treba zadovoljiti. Ne morem vam priporočiti ene pasme psa bolj kot druge, dajte prednost mirnemu psu, saj bo to postopno učenje za psa, ker bo skoraj ves dan sam. Svojemu psu pustim vklopljen televizor in dovolim, da gre na posteljo, prav tako mu poiščite igrače (npr. Kong), ki jih lahko napolnite s pašteto, da se bo zaposlil. Veliko sreče, upam, da boste našli psa, ki se bo znal prilagoditi.
4 sporočila
julien
Nemški ovčar bo prava izbira, saj je inteligentna pasma in dovolj trpežna za družino.