Forum za akvaristiko

Vprašanja, razprave o izdelkih Kartuša 800 gr. Razširitveni komplet CO2 Advance

12 odgovori
Za spremljanje ali sodelovanje v tej razpravi morate biti prijavljeni. Povežite me
Beatrice
2 sporočila
beatrice fr
Pozdravljeni,

Imam set reaktorja za CO2 Colombo CO2 Reactor Set - 2.3L. Je mogoče prilagoditi 800-gramske jeklenke? Ko privijem na regulator tlaka (z uporabo prilagodljivega obroča), CO2 uhaja na vseh straneh!! Imate morda rešitev?

Hvala
Emmanuel
2 sporočila
emmanuel fr
Živijo, ali je tesnilo, če ne, je treba pritrditi adapter na sistem in nato na steklenico. Kar se tiče mene, na začetku je majhna izguba, priviti je treba čim hitreje, do maksimalnega stika za zategovanje, izguba je normalna.
Beatrice
2 sporočila
beatrice fr
Ne verjamem, da je tesnilo. Med vijačenjem je bilo tako glasno, da nisem šla dovolj daleč, da bi ga privila do konca. Poskusila bom znova jutri. Hvala.
Michel
470 sporočila
michel fr
Pozdravljeni, Dennerle ima drugačen navoj. Michel
Stéphane
1 sporočila
stéphane fr
Pozdravljeni, ali je dennerle regulator združljiv? Hvala
Sabrina
2 sporočila
sabrina fr
Ne morem odgovoriti, nisem preveč seznanjen
Kenji
1 sporočila
kenji fr
Pozdravljeni, uporabljam regulator tlaka z adapterjem, ki mi omogoča uporabo združljivih jeklenk. Ali je ta model združljiv s CO2 kompleti JBL in EHEIM? Hvala vnaprej
Michel
470 sporočila
michel fr
Pozdravljeni Premer steklenic Colombo 11 mm. JBL in EHEIM 10 mm. Michel
Sabrina
2 sporočila
sabrina fr
JBI Co2 40-3001 pro floa JBL je komplet s svojo zeleno škatlo, to sem vzel na začetku, nato pa sem kupil veliko steklenico, ki je združljiva, to je vse, kar lahko rečem
ghislaine
2 sporočila
ghislaine fr
Pozdravljeni, rad bi vedel, kako se reciklira prazna CO2 steklenica Colombo 800 g. Lepo pozdravljeni.
Michel
470 sporočila
michel fr
Pozdravljeni, pri meni gredo Co2 steklenice v zabojnik za reciklažo, kartone, embalažo itd. Michel
Nicolas
2 sporočila
nicolas fr
Pozdravljeni, rad bi vedel, če je to združljivo z regulatorjem tlaka JBL u402. Lep pozdrav,
Zoomalia
11381 sporočila
zoomalia fr
Pozdravljeni,
Ne moremo vam zagotoviti združljivosti izdelkov različnih znamk.

Lep pozdrav,
Ekipa Zoomalia

Pravilnik o piškotkih
Prosimo vas za dovoljenje za uporabo piškotkov ali podobnih orodij, da vam olajšamo nakupovanje na našem spletnem mestu, izboljšamo vašo uporabniško izkušnjo, zagotovimo prilagojeno oglaševanje in v statistične namene razumemo, kako naše stranke uporabljajo naše storitve. Zaupanja vredni partnerji prav tako uporabljajo ta orodja kot del našega prikazovanja oglasov. Svoje nastavitve glede piškotkov lahko kadar koli spremenite z dostopom do svojega računa..
Prosimo vas za dovoljenje za uporabo piškotkov ali podobnih orodij, da vam olajšamo nakupovanje na našem spletnem... Preberi več
Določite svoje izbire Sprejemam
Aplikacija Zoomalia Z Family'z zaslužite +50 pts z vsakim naročilom in prejmite obvestila o spremljanju naročila v realnem času
Aplikacija Zoomalia Z aplikacijo Zoomalia povečajte svojo mucko !1000 pts za vsak prenos in +50 pts za vsako naročilo