Vprašanja, razprave o izdelkih Konopljino olje QUALITY SENS
23 odgovori
Za spremljanje ali sodelovanje v tej razpravi morate biti prijavljeni. Povežite me
7 sporočila
maïka
Zdravo, Ali mi lahko kdo pove odstotek CBD v tem olju? 2 %? 4/5 %? Hvala
2 sporočila
véronique
Pozdravljeni, na etiketi to ni navedeno. Zapisano je: 100% naravno konopljino olje. Sestava: 100% konopljino olje, analitične sestavine 99% maščobe
6 sporočila
maha
Pozdravljeni,
še nisem prejel svojega naročila in to je prvič, da sem naročil. Po mojem mnenju v njem ni cbd-ja. Pred nakupom in preizkusom sem opravil 2-3 raziskave in kar sem zaključil je, da se konopljino olje izdeluje iz semen, nasproti cbd olju, ki se izdeluje iz cvetov. Torej, konopljino olje ne bi smelo vsebovati niti THC-ja niti CBD-ja. Po drugi strani pa bi moralo biti bogato z omega 3 /omega 6 / omega 9 in vitaminom E.
Lep pozdrav
še nisem prejel svojega naročila in to je prvič, da sem naročil. Po mojem mnenju v njem ni cbd-ja. Pred nakupom in preizkusom sem opravil 2-3 raziskave in kar sem zaključil je, da se konopljino olje izdeluje iz semen, nasproti cbd olju, ki se izdeluje iz cvetov. Torej, konopljino olje ne bi smelo vsebovati niti THC-ja niti CBD-ja. Po drugi strani pa bi moralo biti bogato z omega 3 /omega 6 / omega 9 in vitaminom E.
Lep pozdrav
1 sporočila
mathilde
Pozdravljeni vsi skupaj. Komentar me je pognal v razmišljanje. Moja psička je brahicefalična z nemirno prebavo, kar je pogosto pri teh psih. Petkrat na dan odvaja blato. Našel sem brikete, ki ji ustrezajo, vendar ne bi želel, da bi to konopljino olje poslabšalo njeno stanje na področju prebave. Enako velja za CBD. Hvala.
4 sporočila
emmanuelle
Pozdravljeni, Svoji mački, stari 10 let in težki 6,2 kg, že 3 mesece vsak dan dajem majhno žličko konopljinega olja. To ni vplivalo na njeno prebavo ali iztrebke. Vendar se veliko več igra in izgublja veliko manj dlake. Učinek je torej v njenem primeru zelo pozitiven.
3 sporočila
emilia
Kar se tiče mene, moj boksar ima 1 leto, ima zapleteno prebavo. Moral sem prenehati z dajanjem konopljinega olja, ki mu je povzročilo drisko. Poskusila sem tudi s svojim buldogom in rezultat je bil enak. Moj 11 let stari buldog pa ga dobro prenaša.
1 sporočila
beatrice
pozdravljeni, ali lahko navedete odstotek konoplje v olju, ker je drugačen za mačko in psa hvala
2 sporočila
willy
Pozdravljeni, je napovedano kot sestava 100% konopljino olje in v "analitična sestava" 99% maščobe
1 sporočila
patricia
Pozdravljeni, to olje je primerno tako za pse kot za mačke. Odmerek je treba določiti glede na težo vašega ljubljenčka. Imam dve mački pasme Maine Coon. Ena tehta 4,5 kg in druga 7,3 kg. Vsaki od njiju v njuno posodico dam 1/2 čajne žličke olja. Postopoma se rezultati začnejo kazati: postaneta bolj igrivi, manj prestrašeni, bolje jesta, čeprav nista požrešni! Manjša je pridobila nekaj teže, kar ni slabo, saj se je prej čutila njena rebra, čeprav ima velik apetit! Nista še stari 2 leti, še vedno sta v rasti in ponovno ju vidim z enako energijo kot, ko sta bili mladiči. Igramo se vsi skupaj in je resnično veselje videti ju tako. Tudi na njun prebavni sistem in lepoto dlake ima to olje pozitiven učinek. Priporočam. Lep dan z vašimi ljubljenčki
1 sporočila
julien
Pozdravljeni, še vedno nisem prejel svojega paketa.
1 sporočila
sylvie anne
Naročena steklenica je bila odprta in ni vsebovala konopljinega olja, ampak neodišavljeno, brezbarvno olje...
1 sporočila
dominique
Pozdravljeni, svojemu psu Heliosu (nemški ovčar) sem dajal zdravila za njegovo kožo, ker si je glodal stegno, in za degeneracijo njegove hrbtenice (paraliza) v upanju, da bo trpel manj bolečin. Težava s kožo se je dobro razrešila, celo lepo je zacelil, a kar se tiče ostalega, je bila žal končna posledica usodna. Več nimam za dodati, preizkusil sem. Za hrbet nisem pričakoval čudeža, saj sem že poznal izid, toda v takšnem primeru vedno poskušaš in upaš...
2 sporočila
aurélie
Pozdravljeni! Opazil sem, da v opisu piše, da izboljša apetit in daje občutek sitosti, kar se zdi nasprotujoče. Lahko to bolj natančno pojasnite? Ali to pripomore k pridobivanju ali izgubi teže? Hvala vam vnaprej.
1 sporočila
jessica
Zame niti eno niti drugo. Ampak naredi brikete bolj privlačne, ker moj ovčar ne bo več jedel, če ne dodam žlico olja...
1 sporočila
soraya
Zabavajo me komentarji, ker sem kupila konopljino olje brez razmišljanja o kanabiju, samo zato, da bi pasja hrana bila bolj privlačna za mojega bigla, ki je ni več maral… in ostalo mi je še veliko. Zahvaljujoč temu olju jo spet poje brez težav, cilj dosežen. Poleg tega nič ne poročam... nobene spremembe kakršne koli vrste.
2 sporočila
dominique
Sem že dal to konopljino olje svojim mačkam, so manj pod stresom, zelo dobro zanje, prav tako kot lososovo olje
5 sporočila
marine
Gospa, konoplja ni droga kot kanabis!! Konopljo jedo tudi ptice, in celo več vam bom povedala, da konopljina semena spadajo v vsakodnevno prehrano ptic. (ja, v paketkih, kroglicah itd. so povsod konopljina semena!) Verjetno imate tudi vi na sebi konopljo, saj konopljo (brez thc, cbd in vseh drugih toksičnih substanc, ki se jih označuje kot droge) gojijo za industrijske namene, na primer za olje, enako kot oljno repico. In gospa, vaša oblačila, ki vsebujejo tekstilna vlakna, vsebujejo konopljo! Konoplja se namreč zelo pogosto uporablja zaradi svojih tekstilnih vlaken. Nehajte brez razloga krikati kot volk, sovražim narkomane in odvisnike od drog itd., vendar veste kaj? Opazila sem očitno izboljšanje pri mojem 12 let starem psu, ki ima telo polno artroze. Dajem mu žličko konopljinega olja in žličko lososevega olja in spet začenja teči! Igrati se! In lahko vam zagotovim, da sem za te olja, ko mi jih je priporočil veterinar, menila, da je nor! Ampak moj pes ni zadrogiran, omamljen ali karkoli drugega. Je vaš pes kdaj zaužil kaj takega? Ne? Potem, prosim, pojdite nekam drugam razširjat svoja mnenja. Tukaj se zastavlja le vprašanje v zvezi s produktom, to ni objava na Facebooku, kjer vsi komentirajo povsod. Lep dan.
2 sporočila
nicole
V nadaljevanju vašega odgovora na temo konopljinega olja, pravzaprav o elektronskih cigaretah, kje se jih dobi in tudi zaradi domnevno zdravilnih lastnosti, za zdravljenje sedaj, televizijska oddaja je opozarjala na količine, ki jih ljudje lahko zaužijejo...In ne glede na to, kaj nekateri pravijo, tisti, ki uživajo kanabis, so našli svoje zadovoljstvo. Viden na televiziji prav tako...je zagotovo, ko ljudje zaužijejo kanabis, ne čutijo več bolečin nikjer itd...in znajdejo radost itd...Kakorkoli, nikoli ne bom tega vzela, in tudi svoji živali ne....Ampak, kar me skrbi je, kam to pelje še...in naše živali so tudi prizadete....Denar, vedno denar in spet, bo to prineslo velike vsote denarja...
2 sporočila
nicole
Konopljino olje, varno, dvomim o konoplji, če začnemo drogirati naše živali, kam bomo šli... Mimogrede, na televiziji so me opozorili glede količin zaradi tega...Bomo živeli v svetu narkomanov.
5 sporočila
marine
Gospa, čeprav označuje isto botanično vrsto, se izraz konoplja zdaj pogosteje uporablja za označevanje industrijske rastline in njene rastlinske vlaknine, medtem ko je Cannabis znanstveno ime rodu, ki se uporablja tudi za označevanje psihotropne oblike, uporabljene kot droga ali v medicinske namene. Gre za isto družino, vendar ne za iste učinke. Tako kot Canidae je družina, ki vsebuje pse, lisice, volkove, šakale … in Felidae združuje mačke, leoparde, leve itd.
3 sporočila
frederique
Potrjujem 3 čajne žličke! Deluje super dobro! Lep pozdrav
3 sporočila
frederique
Nicole, res moraš kdaj ven! Tudi svojemu oslu dajem konopljino olje po smrti moža! Ne drogiram ga haha! Spet začne jesti! Ne poslušaj neumnosti na omrežjih ali televiziji! To ni marihuana in itak ta rastlina ni niti malo nevarna! Konopljino olje je odlično! Lep dan!
5 sporočila
marine
Pozdravljeni, katera količina je priporočena za psa s 31 kg?
2 sporočila
romain
Pozdravljeni, za vašega psa s 31 kg, v opisu je napisano 3 čajne žličke / dan. Lep pozdrav