Vprašanja, razprave o izdelkih Jumbler Ball v različnih barvah
11 odgovori
Za spremljanje ali sodelovanje v tej razpravi morate biti prijavljeni. Povežite me
1 sporočila
marianne
Pozdravljeni, lahko brcnem v žogo, da bi igral nogomet s svojim bulterierjem? Hvala vnaprej
1 sporočila
charlene
Živjo, to je igrača za metanje, ne za udarjanje... Vendar pa dobro prenese čeljust moje psičke, zato je odločitev na vas. Kljub temu boste imeli nekaj težav, da bi jo pravilno udarili zaradi ročajev na obeh straneh.Osebno bi izbral drugo igračo, če je namenjena udarjanju. Ta je zanimiva predvsem zato, ker piska in v notranjosti ima teniško žogico, ki se premika, zato je zelo privlačna za pse. Moj psi jo obožuje in se z njo igra dolge trenutke, celo sama ;)
1 sporočila
veronique
Dober večer, ja, lahko igrate nogomet s tem, priporočam velikost M, ker je material zelo odporen, moj avstralski ovčar ga obožuje, zvok, ki ga žoga naredi v notranjosti, je zelo všečen, vseeno pa si omislite dobre športne copate, saj je plastika res trda! Lep večer.
4 sporočila
dagmar
Priporočam vam, da obujete varnostne čevlje, če boste brcali vanj!! To je bolj igrača za metanje; bodite previdni, če vaš pes ni velike postave in predvsem izberite pravo velikost: nekoč sem našega vrgel v zrak in ga je moj Cane Corso dobil v gobec....ni mu bilo preveč všeč, ker je igrača precej trda in pada težko; kljub temu je to njegova igrača, ki je trajala najdlje in samo rečem "Jumbler" in že hiti poiskat; Naročite z zaprtimi očmi!!
1 sporočila
michelle
Ni praktičen za metanje, je igrača za metanje. Moj celinski buldog, ki uničuje vse igrače, še ni uspel uničiti te. Kupil sem mu tudi model "rugbi", odboji so drugačni in z obema se odlično zabava.
1 sporočila
paul
To je malo težko za igranje nogometa, toda to je zelo zanimiv kakovostni izdelek za mojega staffordshire bull terierja.
1 sporočila
claudie
Pozdravljeni, kakšna velikost je potrebna za odraslega cockerja? Hvala
1 sporočila
marie
Pozdravljeni, za pse, ki tehtajo manj kot 20 kg, priporočam, da vzamete medij. Imam velikost XL, vendar je to za mojega Cane Corso, ki tehta 53 kg. Ta igrača je zelo trdna. Je velika žoga, zelo praktična z ročaji, kar jo naredi enostavno za pobiranje in metanje. Kupil sem jo tudi za svoje konje: ta igrača je odlična tudi kot igrača za konje!
1 sporočila
philippe
vzemite velikost m imamo avstralskega ovčarja in vzeli smo mu to velikostzelo trpečna igrača
4 sporočila
dagmar
Pozdravljeni, za svojega cane corsa, ki tehta 72 kg, sem izbral to igračo in vam priporočam velikost M. Igračo imam že več kot eno leto in še vedno je kot nova!!!!!! Odlično je, da se pes lahko sam zabava z njo. Slišim ga zunaj, kako drvi z enega konca vrta na drugega in teče za svojim JUMBLERJEM!!! Sprva sem izbral velikost L/XL, seveda..
1 sporočila
nathalie
Pozdravljeni. Sem izbral velikost srednje za Jack Russella, je zelo dobro. Je trpežen izdelek.
2 sporočila
jean marc
zdravo, vzemite srednji in bo vse v redu, ta igrača je trdna, praktična za metanje, in žoga v njej motivira psa, še posebej ob premikanju, ko se igrača kotali po tleh. Jaz sem vzel XL, vendar je za dva bokserja, zato mora biti vzdržljiva! In igrača je še vedno "živa" po nekaj mesecih: to je vredno omeniti ;-)