Vprašanja, razprave o izdelkih Oprsnik Power antracit Julius-K9®

2 odgovori
Za spremljanje ali sodelovanje v tej razpravi morate biti prijavljeni. Povežite me
Flavie
1 sporočila
flavie fr
Živijo, ali je možno dobiti opis v obliki tabel za velikosti? S pripadajočimi merami na shemi?
Julien
2 sporočila
julien fr
Pozdravljeni, kupil sem ta oprsnik za mamin pes, ampak je na voljo z ježkom, na katerem piše "Julius". Ali je mogoče to personalizirati z imenom psa?
Monica
1 sporočila
monica fr
Pozdravljeni, nisem prepričan glede prave velikosti oprsnice. Moj pes je dolg 45 cm in ima 57 cm obseg trebuha. Katero naj vzamem? Hvala.

Pravilnik o piškotkih
Prosimo vas za dovoljenje za uporabo piškotkov ali podobnih orodij, da vam olajšamo nakupovanje na našem spletnem mestu, izboljšamo vašo uporabniško izkušnjo, zagotovimo prilagojeno oglaševanje in v statistične namene razumemo, kako naše stranke uporabljajo naše storitve. Zaupanja vredni partnerji prav tako uporabljajo ta orodja kot del našega prikazovanja oglasov. Svoje nastavitve glede piškotkov lahko kadar koli spremenite z dostopom do svojega računa..
Prosimo vas za dovoljenje za uporabo piškotkov ali podobnih orodij, da vam olajšamo nakupovanje na našem spletnem... Preberi več
Določite svoje izbire Sprejemam
Aplikacija Zoomalia Z Family'z zaslužite +50 pts z vsakim naročilom in prejmite obvestila o spremljanju naročila v realnem času
Aplikacija Zoomalia Z aplikacijo Zoomalia povečajte svojo mucko !1000 pts za vsak prenos in +50 pts za vsako naročilo