Vprašanja, razprave o izdelkih Julius-K9 Oprsnica Power IDC Rdeča
6 odgovori
Za spremljanje ali sodelovanje v tej razpravi morate biti prijavljeni. Povežite me
3 sporočila
anne
Ali mere mer označujejo obseg vratu ali prsnega koša?
1 sporočila
patrick
zdravo, imam avstralskega ovčarja, starega dve leti in pol, in razmišljal sem o nakupu velikosti L. Kaj menite?
1 sporočila
michael
Pozdravljeni, pravkar sem kupil velikost L za svojega devetmesečnega avstralskega ovčarja... Torej...
1 sporočila
paulette
Dober večer, Osebno sem za naročilo oprsnice za mojega psa preprosto izmeril obseg njegovega vratu in se nanašal na navodila, ki so bila na voljo na spletnem mestu zoomalia. Ni bilo težav, takoj sem našel pravo velikost. Upam, da vam bo ta odgovor koristil.
1 sporočila
candice
Dober večer, za svojega eno leto in pol starega angleškega pointerja sem kupil velikost L in ne obžalujem. Spredaj (pod glavo) je malo prevelik, toda odrezal sem in zašil odvečno tkanino, da se je ježek dobro prilegal in je zdaj odlično. Mislim, da bi bila velikost M ravno pravšnja, toda raje imam nekaj rezerve, kot z L, nikoli ne veš. Upam, da sem vam pomagal!
2 sporočila
lucie
Živjo, kakšna je primerna velikost za 8 mesecev starega moškega psa pasme bouvier? (45kg)
22 sporočila
mathilde
Pozdravljeni, mislim, da bi velikost 3 ali 4 ustrezala, vendar bo kasneje potrebno to spremeniti, saj ti psi rastejo do 16. meseca starosti!! Kar se tiče oprsnice, vam svetujem športno oprsnico, kot je True love ali Arka Dog, ker oprsnice Julius blokirajo ramena in lahko ovirajo psa v njegovih gibih!! Upam, da sem vam pomagal!!