Vprašanja, razprave o izdelkih JULIUS K9 Oprsnica K9-Power Rdeča
15 odgovori
Za spremljanje ali sodelovanje v tej razpravi morate biti prijavljeni. Povežite me
1 sporočila
marie-line
Pozdravljeni,
Moja nemška ovčarka, križana z argentinskim dogom, ima obseg prsnega koša 76 cm. Katero velikost oprsnice mi predlagate?
Lep pozdrav.
Moja nemška ovčarka, križana z argentinskim dogom, ima obseg prsnega koša 76 cm. Katero velikost oprsnice mi predlagate?
Lep pozdrav.
2 sporočila
delphine
Pozdravljeni, obracam se na vas, ker imam avstralskega ovčarja s prsnim obsegom 77 cm in rad bi izvedel, katero velikost mu vzeti, saj se obotavljam med velikostjo 1 ali 2, ker je po navedbah primerna obe velikosti? Pričakujem vaš odgovor, hvala.
2 sporočila
mélanie
Pozdravljeni, imam 5-letnega križanca med malinoisom in labradorcem s 74 cm pasu. Ali naj vzamem rdečo številko 1 ali 2, prosim?
2 sporočila
mélanie
Pozdravljeni, imam križanca med belgijskim ovčarjem in labradorcem v obsegu t
3 sporočila
chloé
Pozdravljeni, imam avstralskega ovčarja, samca (7 mesecev), ki ima obseg prsnega koša 71 cm. Nisem prepričan, ali bi moral izbrati oprsnico Power Julius-K9, 2/L–XL: 71–96 cm ali oprsnico Power Julius-K9, 1/L: 66–85 cm. Hvala, lep pozdrav.
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, Velikost 1 bo trenutno najbolj ustrezala velikosti vašega psa. Ker njegova rast še ni končana, je možno, da bo potrebno oprtnico zamenjati, ko bo odrasel.
Lep pozdrav,
Ekipa Zoomalia
Lep pozdrav,
Ekipa Zoomalia
2 sporočila
severine
Pozdravljeni, rad bi kupil oprsnico Julius K9 za mojega 6 mesečnega mladička haskija. Katero velikost naj izberem? Prosim, hvala.
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, za izbiro oprsnice morate izmeriti obseg prsnega koša vašega psa, kot je navedeno v navodilih, ki jih lahko prenesete na dnu opisa. Lep pozdrav, Ekipa Zoomalia
6 sporočila
aurélie
Pozdravljeni, želel bi kupiti rdeč oprsnik Julius K9 za mojo Border collie psičko in enega za mojo labradorko psičko, kaj mi priporočate?
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, svetujemo vam, da izmerite oba vaša psa, da lahko izberete ustrezno velikost. Ne oklevajte in se posvetujte z navodili, ki jih lahko prenesete neposredno s strani izdelka. Lep pozdrav, Ekipa Zoomalia
1 sporočila
marie-claude
Dober večer, imam kodrastega bišona, njegov obseg prsnega koša je 43. Katero velikost naj vzamem?
Lep pozdrav
Lep pozdrav
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, velikost Mini S bi morala biti primerna. Za izbiro najustreznejšega oprsnika za vašega psa se lahko obrnete na navodila za uporabo, ki so na dnu opisa, kjer so natančna pojasnila, kako pravilno izmeriti vašega psa. Ne oklevajte si ogledati tudi videa. Lep pozdrav, ekipa Zoomalia
1 sporočila
bruno
Dober večer,
Moj pes ima prsni obseg 62 cm, v dvomih sem med velikostjo M in L, mi lahko svetujete?
Najlepša hvala vnaprej.
Lep večer,
Bruno
Moj pes ima prsni obseg 62 cm, v dvomih sem med velikostjo M in L, mi lahko svetujete?
Najlepša hvala vnaprej.
Lep večer,
Bruno
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, Velikost Mini/M bo najbolje ustrezala. Lep pozdrav, Ekipa Zoomalia
1 sporočila
esmeralda
Pozdravljeni, imam avstralskega ovčarja, ki tehta 22 kg. Katero velikost bi mu moral vzeti?
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, izmeriti morate obseg prsnega koša vašega psa, za zadnjimi nogami, da boste lahko izbrali ustrezno velikost. Lep pozdrav, ekipa Zoomalia