Vprašanja, razprave o izdelkih JULIUS K9 Pas IDC Power Rumena fluorescentna
11 odgovori
Za spremljanje ali sodelovanje v tej razpravi morate biti prijavljeni. Povežite me
3 sporočila
marie
Pozdravljeni, zanima me nakup izdelka, vendar oklevam glede velikosti za mojega psa. Imam labradorca, ki tehta 27 kg in meri v višino 55 cm pri grebenu. Mi lahko svetujete? Hvala.
2 sporočila
thierry
Pozdravljeni, za labradorca teže 35 kg sem vzel ta model, oprsnica je nastavljiva, zato mislim, da je ta model primeren za vašega psa. Danes opoldne, ko se vrnem z dela, bom preveril, če se jo da še bolj zmanjšati.
3 sporočila
marie
Katero velikost ste izbrali za vašega labradorca?
2 sporočila
thierry
Pozdravljeni,
Model: Oprsnica Power Julius-K9 IDC, svetlo rumena, velikost XL/2 71-96cm
Referenca: 69379, model je nastavljiv in če je vaš pes mlajši od 3 let, bo še pridobival na teži.
Model: Oprsnica Power Julius-K9 IDC, svetlo rumena, velikost XL/2 71-96cm
Referenca: 69379, model je nastavljiv in če je vaš pes mlajši od 3 let, bo še pridobival na teži.
3 sporočila
marie
Najlepša hvala za nasvet.
1 sporočila
ségolène
Pozdravljeni, moj pes je trdodlaki jazbečar. Njegov obseg prsnega koša je 52 cm. Tehta 8 kg. Glede na nekoliko posebno telesno zgradbo jazbečarjev, dvomim: naj izberem velikost S ali XS? hvala
1 sporočila
sophie
dober dan, moj pes ima 56 cm v obsegu prsnega koša in 67 cm dolge sprednje tačke. Nisem prepričana, katero velikost naj izberem. Katero velikost bi morala vzeti?
1 sporočila
samuel
Pozdravljeni, moj staffie ima velikost 0, veste, da ima 65 cm obsega prsnega koša. Visok je 40 cm in težek 20 kilogramov, če vam to lahko pomaga pri vaši izbiri.
1 sporočila
betty
75 cm v višino križa in 66 cm pred zadnjimi nogami: kakšno velikost oprsnice Julius K9 v fluo barvi potrebujem? Hvala
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, velikost 2/L-XL bo ustrezala. Lep pozdrav, ekipa Zoomalia
1 sporočila
dorianne
Pozdravljeni, rad bi dobil informacijo, želel bi kupiti oprsnico Julius za svojega psa. Obseg prsnega koša je 51 cm, katero velikost potrebujem, prosim?
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, Priporočamo vam velikost mini M (referenčna številka 69375)https://www.zoomalia.com/animalerie/harnais-power-julius-k9-idc-mini-s-et-m-jaune-fluo-p-30452.html Lep pozdrav, Ekipa Zoomalia