Življenje v stanovanju nasveti
3 odgovori
Za spremljanje ali sodelovanje v tej razpravi morate biti prijavljeni. Povežite me
1 sporočila
lucie
Pozdravljeni vsi skupaj!! Torej, trenutno živim pri mami in očimu z mojo sestro (majhna hiša z majhnim vrtom) in pred enim letom sem posvojila majhnega staffija, ki je zdaj star dve leti in pol. Ker se moje študije bližajo koncu, bi se rada preselila k svojemu fantu, ki živi v stanovanju (večjem od hiše) v Meauxu, kjer so lepi prostori za sprehode.Vendar imam ogromno vprašanj... Moja skrb je, da bi pes prišel iz majhne hiše, kjer je moj očim vsak dan doma, ker je v pokoju (čeprav se zapira v svojo sobo in psa spusti ven samo za potrebe), v precej veliko stanovanje, kjer bo sam, ko bova z mojim fantom v službi.Zavedam se, da imajo mnogi ljudje, ki delajo, psa in se zelo dobro zanj skrbijo, poleg tega pa je, ko preživi konec tedna pri mojem fantu, zelo srečen.Vendar ne vem, kako naj prilagodim ritem, kakšne so vaše rutine s psi v stanovanju, če imate kakšen nasvet za mene itd..Zelo bi se vam zahvalila za vaše nasvete, ki mi bodo pomagali razumeti vašo tipično dnevno rutino s sprehodi psa itd. itd. Želim poudariti, da v nobenem primeru ne bom zapustila svojega psa, samo iščem prijazne nasvete za njegovo prilagajanje na samoto čez dan in zadrževanje. Hvala vsem, ki si bodo vzeli čas, da mi nekoliko opišejo svoj tipičen dan :)
1 sporočila
helene
Pozdravljeni, imam newfoundlandca v stanovanju. Na sprehod ga peljem 3 do 4-krat na dan, po 15 do 20 minut. Ko sem odsotna, mu pripravim Kong igračo, napolnjeno z hrano, ki jo zamrznem, da se lahko dolgo časa zamoti z njo. Ko bo razumel, da je to njegov dom in da se boste vrnili, bo vse v redu.
1 sporočila
magali
Pozdravljeni! Imam 2 psa v stanovanju, redno se sprehajam, organiziram se, kakor lahko, in onadva sta zelo srečna :). Ko me ni, imata svoj mali zabojček z igračami, kjer dobro vesta, da si lahko pomagata. In vse poteka zelo dobro.
3 sporočila
dedede
imajo svoj mali zaboj za igrače, kjer zelo dobro razumejo, da se lahko sami postrežejo Showbox jiofi.local.html tplinklogin