Vprašanja, razprave o izdelkih Grelajoča svetilka Intense Basking Spot Exo-terra
37 odgovori
Za spremljanje ali sodelovanje v tej razpravi morate biti prijavljeni. Povežite me
1 sporočila
huu duc
Pozdravljeni, lahko uporabim to žarnico s "Keramičnim svetilnim podstavkom Reptil'us", ki ga prav tako prodajate? Hvala!
3 sporočila
julie
Pozdravljeni, imam keramično držalo za žarnico, vendar nisem prepričana, če je blagovne znamke exo terra. Če ni, ali veste, ali bo ta žarnica kljub temu ustrezala nanj? Hvala vnaprej
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, Za pravilno delovanje žarnice je priporočljivo, da jo namestite na podstavek exo terra. Priporočamo vam podstavek Glow light.
Lep pozdrav,
Ekipa Zoomalia
Lep pozdrav,
Ekipa Zoomalia
11 sporočila
clotilde
Pozdravljeni, za prilagoditev te žarnice z nosilcem. Ali moram uporabiti nosilec Glow light, katera referenca 2050 ali 2051? hvala!
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, glede na izbrano moč bo ta žarnica ustrezala obema nosilcema. Referenca 2051 lahko podpira do 150W, medtem ko referenca 2050 ne bo prenesla več kot 100W. Lep pozdrav, ekipa Zoomalia
18 sporočila
oria
Pozdravljeni, ali je možno 75-vatno žarnico namestiti na ta nosilec: kompaktno top svetilno galerijo znamke Exo Terra za leopardjega gekona? Če ne, katere žarnice so primerne za ta nosilec? Hvala vnaprej.
18 sporočila
oria
Pozdravljeni, ali bi žarnica 50 W in žarnica 75 W skupaj z galerijo Compact Top za fluorescenčno svetilko dolžine 45 cm in z dvema grloma ustrezali za leopardjega gekona? Ali je ta galerija premajhna za terarij velikosti 80 x 40 x 50 cm? Hvala vnaprej.
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, te žarnice niso primerne. Ne morejo se priključiti na galerijo COMPACT TOP. Galerija COMPACT TOP je primerna za terarij širine 45 cm. Lep pozdrav, Ekipa Zoomalia
3 sporočila
marie
Pozdravljeni, kakšen podstavek bi lahko uporabil za kopensko želvo, ki ga bom postavil v terarij? Hvala.
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, potrebujete podporo za GLO LIGHT (ref. 2050 in 2051), vendar pozor, ta žarnica ne oddaja UVB! Vaša želva nujno potrebuje UVB. Lep pozdrav, Ekipa Zoomalia
3 sporočila
helene
Pozdravljeni, pravkar smo dobili približno 5 let staro rusko stepsko želvo, ali je ta žarnica primerna za njen terarij ali potrebujemo še kaj drugega ali dodatnega? Hvala
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, Ta žarnica bo ustrezala, kombinirali jo lahko s to vrsto žarnice: https://www.zoomalia.com/animalerie/ampoule-fluorescente-repti-glo-2-0-a-lumiere-du-jour-p-582.html
Lep pozdrav,
Ekipa Zoomalia
Lep pozdrav,
Ekipa Zoomalia
4 sporočila
marie-laure
Pozdravljeni, imam želvo pelomedusa in sem kupil žarnico exo-terra "Reptile UVB 100", misleč, da bo ta segrevala kopališče v mojem terariju. Na žalost ne greje dovolj in moje želve ne pridejo iz vode. Bi ta žarnica lahko ustrezala (v 50 ali 75 W)? Če ja, ali bi jo morala kombinirati z "UVB 100"? Hvala vnaprej za vaš odgovor.
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, seveda lahko kombinirate žarnico DAYLIGHT BASKING SPOT z vašo žarnico TURTLE UV-B.
Lep pozdrav,
Madeline iz Zoomalia
Lep pozdrav,
Madeline iz Zoomalia
3 sporočila
cyril
Pozdravljeni, iščem grelno svetilko za ogrevanje terarija velikosti 60/45/45 za leopardjega gekona, mi lahko pomagate? Potreboval bi tudi 3 žarnice za mojo galerijo Exo Terra dolžine 60 cm za njih, hvala vnaprej
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, Uporabite lahko žarnico DAYLIGHT BASKING SPOT (žarnice SUN GLO ni več na trgu že 2 leti). Ta bo priključena na nosilec žarnice GLO LIGHT (PT2052 – PT2054). Glede osvetlitve z vašo svetilko COMPACT-TOP boste uporabili žarnice REPTILE VISION in NATURAL LIGHT z močjo 13 ali 26W.
Lep pozdrav,
Madeline iz Zoomalia
Lep pozdrav,
Madeline iz Zoomalia
1 sporočila
thibault
Pozdravljeni, imam terarij z merami 1m20x60x60 cm in rad bi vedel, kakšno moč UV žarnice ter grelne žarnice, na primer Sunglo, moram namestiti za moje Pogone? Hvala vnaprej za vaš odgovor.Lep pozdravTib
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, ta žarnica ne oddaja UVB žarkov, vendar zagotavlja toploto. Lep pozdrav, Ekipa Zoomalia
3 sporočila
lucas
Kakšna je razlika v primerjavi z intenzivno točko za sončenje iste znamke?
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, to je isti model z novo embalažo, vendar z močjo 25W. https://www.zoomalia.com/animalerie/intense-b-spot-25w-chaleur-p-18971.html Lep pozdrav, Sandy iz Zoomalia
9 sporočila
katia
Pozdravljeni, želel bi vedeti, ali lahko žarnica z močjo 75 W segreje na 34° na razdalji 45 cm od tal. Hvala vnaprej.
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, zelo težko je odgovoriti, saj je to odvisno od več faktorjev, kot so velikost vašega terarija, temperatura prostora, kjer se terarij nahaja itd...
Lep pozdrav,
Christelle iz Zoomalia
Lep pozdrav,
Christelle iz Zoomalia
2 sporočila
jonas
Živijo, Želim doseči temperaturo 28°C na topli točki v terariju velikosti 60x45x45 čez dan in 22°C ponoči. Razmišljal sem, da bi to žarnico prižigal 12 ur na dan za pridobivanje svetlobe in toplote ter dodal grelno podlogo 16W s termostatom kot dopolnitev čez dan in kot edini vir toplote ponoči. Se vam ta postavitev zdi primerna in če da, katero moč bi izbral, glede na to, da bo nosilec žarnice postavljen na rešetko na vrhu terarija?
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, Vaša instalacija se zdi primerna, če je na voljo termostat. Svetujemo vam uporabo 2 nosilcev za žarnice z 2 različnima žarnicama:
- 1 ogrevalna žarnica za čez dan z 75W
- 1 infrardeča žarnica z 50W
Lep pozdrav,
Mary iz Zoomalie
- 1 ogrevalna žarnica za čez dan z 75W
- 1 infrardeča žarnica z 50W
Lep pozdrav,
Mary iz Zoomalie
1 sporočila
guillaume
Pozdravljeni, ali jo lahko nastavimo na termostat? Hvala, lep pozdrav
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, Priključiti je mogoče samo grelne žarnice na termostat, ki jih bo izklopil, če bo dosežena optimalna temperatura terarija. Zato vam ne priporočamo, da to žarnico priključite na termostat.
Lep pozdrav,
Ekipa Zoomalia
Lep pozdrav,
Ekipa Zoomalia
5 sporočila
mikael
Pozdravljeni, imam mladega pogono, moj terarij meri LO60xLA30xH45, ali naj uporabim žarnico moči 50W ali 75W?
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, Priporočamo vam, da izberete žarnico z močjo 75W. Lep pozdrav, Ekipa Zoomalia
1 sporočila
dimitri
Pozdravljeni, imam terarij, ki je 120 cm dolg, 40 cm širok in 50 cm visok. Katero žarnico bi moral uporabiti za leopardjega gekona? Lep pozdrav
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, Svetovali bi vam, da izberete 100W, če je to vaš edini vir toplote. Nujno je, da je točka, kjer je toplo, pri 30/32°C; zato bi morali uporabiti tudi termometer. Lep pozdrav, Ekipa Zoomalia
2 sporočila
nicolas
Pozdravljeni, rad bi vedel, če lahko uporabim to žarnico z Glo Light Maxi 250W, velikosti 23 x 24 x 17 cm? Ali je ta 75-vatna žarnica dovolj za ogrevanje obrežja moje floridske želve (TSE) v 60-litrskem akvariju? Lep pozdrav.
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, Uporabite jo lahko s tem držalom s sponko. 75W bi morala zadostovati. Lep pozdrav, Ekipa Zoomalia
2 sporočila
thibaut
Pozdravljeni, imam terarij z dimenzijami 118*50*60, naročil sem žarnico Sun Glo 75W in grelno skalo 15W, ali bo to dovolj za dobro vzdrževanje mojega pogone?
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni,
Ti dve povezani izdelki bi morala biti zadostna za dobro počutje vašega pogona.
Lep pozdrav,
Ekipa Zoomalia
Ti dve povezani izdelki bi morala biti zadostna za dobro počutje vašega pogona.
Lep pozdrav,
Ekipa Zoomalia
5 sporočila
alizée
Ali lahko to žarnico uporabljam za kraljevega pitona v terariju z dvojno zgornjo galerijo + halogensko svetilko, dimenzij 90*45*60?
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, namesto tega morate vzeti DVE halogenski žarnici Sun Glo GU10 35W: https://www.zoomalia.com/animalerie/ampoule-halogene-sun-glo-p-578.html Lepo pozdravljeni, Ekipa Zoomalia
2 sporočila
nicolas
Pozdravljeni, sem začetnik na področju plazilcev, še posebej kar se tiče pogone. Dobil bom mladička pogone in ima terrarium velikosti 45*45*45, je to dovolj za začetek, preden nabavim večjega? Kdaj bom moral zamenjati terrarium? In ali je žarnica Sunglo s 75 W dovolj za ogrevanje in svetlobo ali moram dodati še žarnico 10.0? Hvala
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni,Priporočamo vam terarij velikosti 100 x 50 x 60, saj se nam zdi, da so vaše mere malo premajhne in vaš pogona bi lahko bil utesnjen. Kar zadeva žarnice, potrebujete dnevno grelno svetilko in UV-neone. 75 W je morda malo premalo, izberite naslednjo močnejšo.Lep pozdrav,Ekipa Zoomalia