Vprašanja, razprave o izdelkih Infrardeča grelna svetilka Trixie Reptiland

19 odgovori
Za spremljanje ali sodelovanje v tej razpravi morate biti prijavljeni. Povežite me
Emi
7 sporočila
emi fr
Pozdravljeni Zakaj priporočati to rdečo IR svetilko za plazilce, če pa večina skrbnikov, strokovnjakov, rejcev in živalskih vrtov odsvetuje spreminjanje barve svetlobnega spektra za dnevne živali? (spreminja se tudi barva hrane) Čeprav zagotavlja dober toplotni gradient, izkrivlja barve okolja in lahko povzroči težave v ujetništvu - zlasti pri prehranjevanju. 'Baskingi' s Kelvinovo barvo, prilagojeno vrsti, so primerni za dnevne živali, keramične žarnice brez svetlobe pa podnevi kot ponoči, medtem ko IR-žarnice razen za inkubacijo ali piščance niso več priporočljive.
Jean-Michel
5 sporočila
jean-michel fr
Pozdravljeni, trenutno imam to žarnico z močjo 50 W, ki zelo dobro osvetljuje topel del mojega terarija z dolžino 80 cm za mojega gekona. Rad bi izvedel porabo te žarnice, prosim. Hvala vam za odgovor, lep pozdrav, Jérémy
Emi
7 sporočila
emi fr
Žarnica z močjo 50 W porabi... 50 W. Vendar infrardeče svetilke niso priporočljive za plazilce, razen ponoči.
Florence
1 sporočila
florence fr
Pozdravljeni, rad bi vedel, kaj mislite s "6.0". Ali je to tisto, kar svetujete na forumu vprašanj za infrardečo toplotno svetilko?
Zoomalia
11381 sporočila
zoomalia fr
Pozdravljeni, to je stopnja UVB žarkov, ki jih oddaja žarnica. Glede na svoj izvorni podnebni pas bo plazilec potreboval več ali manj UVB-žarkov: najvišje stopnje ustrezajo puščavskemu podnebju. Lep pozdrav, Ekipa Zoomalia
Martial
2 sporočila
martial fr
Pozdravljeni! Kakšno moč infrardeče žarnice priporočate za komplet terarija velikosti 80 cm x 40 cm? In kakšno držalo za žarnico (model in referenca)? Za eno leto staro Hermanovo želvo. Vnaprej hvala za vaš odgovor.
Zoomalia
11381 sporočila
zoomalia fr
Pozdravljeni, Lahko vam svetujemo model: Infrardeča reflektorska svetilka, ø 63 × 100 mm, 50 W Lep pozdrav, Ekipa Zoomalia
Catherine
1 sporočila
catherine fr
Pozdravljeni, želim vedeti, ali je mogoče uporabljati infrardeče žarnice 35 W v moji kletki Ferplast Atlas Car 80 (ki meri 61 cm v višino in 82 x 51 cm širino) za leglo mladičkov. Rad bi dosegel največ 30 stopinj za leglo in postopoma zniževal temperaturo... katero žarnico izbrati? 35 W ali 50 W? Ne želim, da bi moji psički bilo prevroče... Vnaprej hvala za nasvet... Mislim tudi, da bom vzel zaščito za svetilko s podstavkom, da se moji psički ne bi opekle...
Zoomalia
11381 sporočila
zoomalia fr
Pozdravljeni, Zaradi varnostnih razlogov vam odsvetujemo uporabo grelne svetilke v plastični škatli. Lep pozdrav, Ekipa Zoomalia
Damien
7 sporočila
damien fr
Pozdravljeni, ali je to prava vrsta žarnice za segrevanje plaže za vodne želve? Hvala vnaprej, Damien
Zoomalia
11381 sporočila
zoomalia fr
Pozdravljeni, Lahko vas usmerimo na to vrsto izdelka: https://www.zoomalia.com/animalerie/ampoule-anti-eclaboussure-swampglo-p-556.html Lep pozdrav, Ekipa Zoomalia
Fabrice
1 sporočila
fabrice fr
Pozdravljeni, imam terarij 45 x 45 x 45, ki ga nameravam uporabiti za kopenske želve, ki so se pravkar izlegle. Opremljen je z razsvetljavo 2 x 2,0 UVB. Ker se talno ogrevanje odsvetuje, mi lahko prosim poveste, ali bi bil ta izdelek "infrardeča lučka 50W" primeren za toplo točko s približno 30°C? Če da, kateri keramični nosilec mi priporočate? Lep pozdrav
Zoomalia
11381 sporočila
zoomalia fr
Pozdravljeni, z uporabo samo ene infrardeče žarnice čez dan ne boste mogli ločiti med dnevom in nočjo. Z 50W bi morali doseči zahtevanih 30 stopinj. Mladiči želv potrebujejo veliko kalcija za oblikovanje svoje lupine. Priporočamo vam 6.0. S spoštovanjem, Madeline iz Zoomalie
océane
2 sporočila
océane fr
Ali je svetilka primerna za grlo z navojem E27?
Zoomalia
11381 sporočila
zoomalia fr
Pozdravljeni, Ta žarnica ima grlo E27. S spoštovanjem, Sandy iz Zoomalia
Clément
1 sporočila
clément fr
Pozdravljeni, pripravljam svoj terarij za anolisa equestrisa (Terarij 70*50*100). Imam grelno svetilko za dnevno uporabo, ki omogoča točko z 35°C, vendar mi manjka 5°C pri sobni temperaturi (čeprav sem namestil grelni kabel). - Bi infrardeča grelna svetilka lahko rešila ta problem? - Kakšna moč je priporočljiva? - Je ta nosilec: https://www.zoomalia.com/animalerie/lampe-reflecteur-a-pince-avec-grillage-p-10857.html primeren? Hvala vnaprej
Zoomalia
11381 sporočila
zoomalia fr
Pozdravljeni, Ta žarnica se zdi primerna, ima 35 W. Tudi ta držalo se zdi primerno. Lep pozdrav, Sandy iz Zoomalia
Aurélie
1 sporočila
aurélie fr
Pozdravljeni, iščem grelno svetilko za plažo vodne želve. Moj akvaterarij meri 80*30*40. Kakšno moč naj izberem in koliko želv lahko dam vanj?
frederic
1 sporočila
frederic fr
Zdravo, kakšno moč potrebujem za moj terarij velikosti 118x45x60? Hvala
Zoomalia
11381 sporočila
zoomalia fr
Pozdravljeni,Vse je odvisno od tega, katere živali boste dali noter.S spoštovanjem,Ekipa Zoomalia.

Pravilnik o piškotkih
Prosimo vas za dovoljenje za uporabo piškotkov ali podobnih orodij, da vam olajšamo nakupovanje na našem spletnem mestu, izboljšamo vašo uporabniško izkušnjo, zagotovimo prilagojeno oglaševanje in v statistične namene razumemo, kako naše stranke uporabljajo naše storitve. Zaupanja vredni partnerji prav tako uporabljajo ta orodja kot del našega prikazovanja oglasov. Svoje nastavitve glede piškotkov lahko kadar koli spremenite z dostopom do svojega računa..
Prosimo vas za dovoljenje za uporabo piškotkov ali podobnih orodij, da vam olajšamo nakupovanje na našem spletnem... Preberi več
Določite svoje izbire Sprejemam
Aplikacija Zoomalia Z Family'z zaslužite +50 pts z vsakim naročilom in prejmite obvestila o spremljanju naročila v realnem času
Aplikacija Zoomalia Z aplikacijo Zoomalia povečajte svojo mucko !1000 pts za vsak prenos in +50 pts za vsako naročilo