Informacije

2 odgovori
Za spremljanje ali sodelovanje v tej razpravi morate biti prijavljeni. Povežite me
Mickael
3 sporočila
mickael fr
Pozdravljeni, moj pes Bully ima ponavljajoče se dermatitise. Že mu dam ribje brikete (losos) in bi mu rada dodala prehransko dopolnilo. Spraševala sem se, ali je potrebno dodati lososovo olje ali ne, glede na to, da sem hotela poskusiti tudi konopljino olje. Kaj menite o tem? Hvala
Mickael
3 sporočila
mickael fr
Pozdravljena Jane, hvala za tako podroben odgovor. Imam samo eno vprašanje, že sem slišal za jajce, ampak ga dajete celega? Kolega mi je rekel, da je pustil celo lupino. Lep pozdrav. Mickaël
Mickael
3 sporočila
mickael fr
Super, najlepša hvala za te informacije. Lep dan želim.

Pravilnik o piškotkih
Prosimo vas za dovoljenje za uporabo piškotkov ali podobnih orodij, da vam olajšamo nakupovanje na našem spletnem mestu, izboljšamo vašo uporabniško izkušnjo, zagotovimo prilagojeno oglaševanje in v statistične namene razumemo, kako naše stranke uporabljajo naše storitve. Zaupanja vredni partnerji prav tako uporabljajo ta orodja kot del našega prikazovanja oglasov. Svoje nastavitve glede piškotkov lahko kadar koli spremenite z dostopom do svojega računa..
Prosimo vas za dovoljenje za uporabo piškotkov ali podobnih orodij, da vam olajšamo nakupovanje na našem spletnem... Preberi več
Določite svoje izbire Sprejemam
Aplikacija Zoomalia Z Family'z zaslužite +50 pts z vsakim naročilom in prejmite obvestila o spremljanju naročila v realnem času
Aplikacija Zoomalia Z aplikacijo Zoomalia povečajte svojo mucko !1000 pts za vsak prenos in +50 pts za vsako naročilo