Vprašanja, razprave o izdelkih IAKO Terre de Diatomée non calcinée - 2 et 5 kg

100% stranke

priporočam ta izdelek

30 odgovori
Za spremljanje ali sodelovanje v tej razpravi morate biti prijavljeni. Povežite me
Roger
11 sporočila
roger fr
Pozdravljeni, moje zemljišče je preplavljeno z avgustovskimi pršicami in ni več mogoče hoditi po njem, ne da bi postali žrtev izpuščaja! In to se ponavlja vsako leto. Torej moje vprašanje je naslednje... Ali je ta diatomejska zemlja učinkovita, če jo raztrosimo po travi, da bi odpravili te pršice. Kolikšni so odmerki, ki jih je treba uporabiti za raztresanje po travi itd... na poteh, po tleh, ob rožah? Mislim, da je vseeno potrebno biti previden pri raztrosu po zemljišču, kar zadeva dihalne poti. In za zaključek, ali je ta diatomejska zemlja nevarna za zdravje za živali kot so mačke, psi? Vsi nasveti so dobrodošli. Hvala vam. Lep pozdrav
Catie
1 sporočila
catie fr
Pozdravljeni,To je dobra ideja, ki je nisem preizkusila. Lahko pa vam povem, da kremenova zemlja (zemlja diatomej) ni nevarna za pse in mačke. Dajem jo na svojo mačko, da omejim število bolh, ki pridejo nanjo. Seveda pazim, da je ne dam v njene oči. Tudi ni nevarna, če jo zaužije: dam ji jo jesti (zmešano v njeno pašteto ali z surovim stepenim jajcem), da se borim proti črevesnim parazitom.Bila bi zainteresirana slišati vaše izkušnje glede omejevanja trombic na vaši trati.HvalaCatie
Valérie
2 sporočila
valérie fr
Imam voljero z okoli petnajstimi kanarčki in me zanima, ali lahko uporabim nekalcinirano diatomejsko zemljo, potreseno po dnu kletke ali preventivno v vodi za pitje? Hvala
Sandra
4 sporočila
sandra fr
Pozdravljeni, Kakšen je odstotek silicijevega dioksida prosim? To nikjer ni navedeno... in je bistveno za vedeti, če lahko to zemljo dajem notranjosti mojih psov.
Laetitia
3 sporočila
laetitia fr
Pozdravljeni. Naročil sem ga. Nocoj bom preveril, ali so na loncu kakšne natančne informacije, in vas bom obvestil. Lep dan.
Sylvia
3 sporočila
sylvia fr
Kristalni silicijev dioksid
Sylvia
3 sporočila
sylvia fr
Kristalna silicija pod 0,11%
Sylvia
3 sporočila
sylvia fr
In ga uporabljam za razglistanje mojih 3 psov.
CAROLINE
1 sporočila
caroline fr
Pozdravljeni, kako prosim uporabljate ta izdelek za razglistenje vaših psov?
nathalie
1 sporočila
nathalie fr
Molekule, prisotne v zemlji diatomej (izvleček) TauxSiO2 91 %LOI 3.54 %Al2O3 2.29 %CaO 0.77 %
Sandra
4 sporočila
sandra fr
Hvala
Sandra
4 sporočila
sandra fr
Hvala, Nathalie, kje ste videli te odstotke prosim? Če so to pravi odstotki, bi šli za dajanje anthelmintikov
juliette
1 sporočila
juliette fr
Pozdravljeni, izdelek je izjemno učinkovit proti zajedavcem pri kokoših (rdeče pršice, bolhe), občasno ga dodajam v njihova zrna in v vodo dodam stroke česna. Za pse ga uporabljam tako, da ga posujem pod njihov ležalnik. V prehrano ga ne dodajam. Z zdravili jih razglistim. Enako storim za svoje tri mačke. Posvetujte se z veterinarjem, gre za odličen izdelek, vendar še vedno ostaja "medicinsko" zdravljenje. Kar zadeva dostavo, je za to odgovoren GLS, ki je prava nadloga. So katastrofalni.
Joelle
1 sporočila
joelle fr
Pozdravljeni, ali lahko to diatomejsko zemljo varno uporabim kot sredstvo proti črvom za moje mačke? Ali je res neprežgana in užitna? Hvala.
Cécile
1 sporočila
cécile fr
Ne vem, saj mi Zoomalia ni uspela poslati posode z diatomejsko zemljo ... po oddaji naročila po 15 dneh brez novic so me obvestili, da je izdelek poškodovan med dostavo. Moj nasvet je torej naslednji: kupite ga v trgovini, ker tudi če je dražji, ga boste vsaj imeli!
Chantal
1 sporočila
chantal fr
imam 10 mačk in ne bi jih tvegal razglistiti s to zemljo, pogovorite se o tem z veterinarjem, zakaj jih ne razglistite s specifičnimi izdelki za živali; posipanje po njihovi stelji ali v ležišču, je morda tvegano, ker si ližejo tačke.
frédéric
1 sporočila
frédéric fr
Ali lahko za razglistenje mojih mačk in psov uporabim to kremenčevino? Hvala vnaprej za vaš odgovor, Lep pozdrav
CAROLINE
1 sporočila
caroline fr
Pozdravljeni,

Radi bi uporabili diatomejsko zemljo proti mravljam v naši hiši. Ali jo lahko varno raztrosimo okoli hiše, brez nevarnosti za naše otroke in domače živali (pse in mačke)?

Ali deluje, če je produkt raztrosen na travi ob terasi na primer?

Hvala
christelle
1 sporočila
christelle fr
Ali lahko to zemljo diatomej uporabljamo kot sredstvo proti bolham pri mačkah?
Marie Josee
2 sporočila
marie josee fr
Pozdravljeni, nekateri mojstri dodajo zemljo v krmo, lahko pa z njo tudi podrgnemo po živalih, kar je vredno poskusiti. Osebno jo uporabljam za morskega prašička in mravlje.
Armelle
1 sporočila
armelle fr
da, to lahko služi kot sredstvo proti bolham, dal sem ga na mojo psico
MICHEL
1 sporočila
michel fr
Da, brez skrbi. Ampak idealno bi bilo še vedno uporabiti pipeto proti bolham in klopom na vratu. Glede na to, da mačka nenehno neguje svojo dlako, prah ne bo imel časa učinkovito delovati proti parazitom na dolgi rok. Vsekakor pa preverite, da gre za nekalcinirano diatomejsko zemljo, torej užitno. Pri zaužitju deluje kot sredstvo proti glistam. (V majhnih odmerkih, seveda)
DOMINIQUE
1 sporočila
dominique fr
Ne vem, nimam mačke.
Marie-Christine
1 sporočila
marie-christine fr
Pozdravljeni. Kupil sem ta zemljo kot sredstvo proti parazitom za svojega dva meseca starega mucka, ker je še premajhen za uporabo kapljic ali česa drugega in deluje učinkovito, vendar ne na dolgi rok. Operacijo je treba večkrat ponoviti.
marlène
1 sporočila
marlène fr
Pozdravljeni, v naslovu članka je navedeno, da je zemlja nežgana, vendar na loncu ni ničesar omenjenega. Kako lahko zagotovim, da je ta zemlja res nežgana? Hvala
Anaïs
2 sporočila
anaïs fr
Kupil sem ga v misli, da je nežgana, vendar dejansko ne vem, nisem ponovno preveril, oprostite.
CARINE
2 sporočila
carine fr
Dober večer, Ne mislim, da bi Zoomalia prodajala strupene izdelke za naše štirinožne prijatelje, vendar če imate dvome, je najbolje, da jim pošljete svoje vprašanje po elektronski pošti preko spletnega mesta....Lep pozdrav,
julien
2 sporočila
julien fr
Pozdravljeni, res je, tudi jaz sem se spraševal o istem, očitno gre za nekalciniran izdelek, saj se kalcinirana diatomejska zemlja uporablja samo pri filtraciji. Ampak res lahko obstaja dvom, saj to ni označeno na loncu. Bilo bi dobro, da bi to navedli na loncu.
Lindsay
1 sporočila
lindsay fr
Zastavila sem se pri istem vprašanju in je resnično škoda, da to ni navedeno na loncu. Po mojih raziskavah:
- kalcinirana zemlja je temne barve (našla sem temno rjavo zemljo, ki se prodaja kot živilska, kar me je izjemno presenetilo...)
- na loncu so slike kokoši. Proizvajalec jo torej namerava uporabiti za živali (Zato je škoda, da to ni navedeno na loncu!)
- kalcinirana zemlja, namenjena absorpciji in filtraciji za strokovnjake, se prodaja v velikih pakiranjih (najmanj 20 kg)
- Zoomalia tvega veliko, če živali umrejo po uporabi zemlje, označene kot nekalcinirana, ki bi bila v resnici kalcinirana in izjemno strupena

Zato sem se odločila, da jo bom uporabljala v seno mojega morskega prašička in povsod v njegovi leseni kletki. Torej jo uporabljam skoraj 3 mesece dnevno in moj morski prašiček je še vedno v odličnem zdravstvenem stanju.
Véronique
1 sporočila
véronique fr
Pozdravljeni! Ali je ta diatomejska zemlja nežgana? Hvala. Lep pozdrav.
Marie Josee
2 sporočila
marie josee fr
Nižje od teme. Spletno mesto je bilo posodobljeno

Pravilnik o piškotkih
Prosimo vas za dovoljenje za uporabo piškotkov ali podobnih orodij, da vam olajšamo nakupovanje na našem spletnem mestu, izboljšamo vašo uporabniško izkušnjo, zagotovimo prilagojeno oglaševanje in v statistične namene razumemo, kako naše stranke uporabljajo naše storitve. Zaupanja vredni partnerji prav tako uporabljajo ta orodja kot del našega prikazovanja oglasov. Svoje nastavitve glede piškotkov lahko kadar koli spremenite z dostopom do svojega računa..
Prosimo vas za dovoljenje za uporabo piškotkov ali podobnih orodij, da vam olajšamo nakupovanje na našem spletnem... Preberi več
Določite svoje izbire Sprejemam
Aplikacija Zoomalia Z Family'z zaslužite +50 pts z vsakim naročilom in prejmite obvestila o spremljanju naročila v realnem času
Aplikacija Zoomalia Z aplikacijo Zoomalia povečajte svojo mucko !1000 pts za vsak prenos in +50 pts za vsako naročilo