iščem golden retriverja za posvojitev

5 odgovori
Za spremljanje ali sodelovanje v tej razpravi morate biti prijavljeni. Povežite me
dyan
3 sporočila
dyan fr

pozdravljeni,

iščem zlatega prinašalca za posvojitev, tukaj so moji kriteriji:

- barva: peščena

- lajanje: malo

prijaznost: prijazna

ki lahko živi v stanovanju

itd......

če lahko, odgovorite mi

hvala

Catherine
3 sporočila
catherine fr

Pozdravljeni, imela sem srečo, da sem posvojila Fidžija, psičko Golden retrieverja, ki je živela z nami skoraj 13 let. Rejec, ki nam jo je prodal, je iskal lastnike, ki je ne bi pustili same ves dan in bi imeli vrt. Odločila sem se, da bom vzgajala svojo hčerko in zato ostala doma, in ta ljubezen na štirih nogah mi je res vračala vso ljubezen. Toda ker je res ni smelo pustiti same ves dan, sva bili obe v stresu, ko sva morali preživeti več ur narazen... z možem sva se izmenjavala in ni bilo počitnic, če je nisva mogla vzeti s sabo! Proti koncu njenega življenja smo posvojili majhno psičko pudlja in oboževali sta biti skupaj, kar je bilo včasih lažje, da sta lahko ostali sami! Ljubka do vseh, otrok, mačk (ampak samo svojih), predmetov, ni nikoli nič ugriznila, a pozor na klubske mizice z njenim repom, pravi bič, ki je čistil vse. Moram povedati, da je to prava tovarna dlake in na srečo smo bili v hiši, zato je lahko enostavno šla ven in omejila škodo. Že prej sem živela v stanovanju z nemškim ovčarjem, po mojem mnenju, ne delajte tega z Golden retrieverjem! Poleg velikega vrta je bilo potrebno tudi malo gibanja, saj je pasma, ki je nagnjena k debelosti (lahka pasja hrana večji del njenega življenja), sicer težave s kolki... Če ji lahko daste veliko ljubezni, in predvsem vašo prisotnost, zakaj ne v stanovanju? A vseeno odsvetujem... Manjše pasme bolje prenašajo stanovanja in ... stanovanja bolje prenašajo majhne pse!

dyan
3 sporočila
dyan fr

hvala za vaš odgovor

ampak kljub temu bi si želel psa

kateri je boljši za stanovanje:

zlat prinašalec

ali labradorec !!

Catherine
3 sporočila
catherine fr

Po mojih izkušnjah je labradorec veliko bolj živahen in grob kot zlati prinašalec, ki je zelo nežen in ne skače na obiskovalce kot labradorec. Poznam pa več moških labradorcev, na splošno so samice običajno bolj mirne. Zakaj ne bi vprašali za mnenje veterinarja? Ne hitite, imeti velikega psa je veliko bolj zahtevno kot imeti majhnega, iz izkušenj vem, o čem govorim! Imam sosede, ki so posvojili enoletno labradorko iz zavetišča za živali, da bi bila družba njihovi več kot 4 leti stari psici, in morali so jo vrniti v manj kot letu dni. Labradorec se pogosto med seboj tepeta, pa čeprav gre le za dve samici in so bile tepe res hude, s stržki pri veterinarju, da so ju večkrat zašili (!) in še huje pri samcih... Zlati prinašalec je bolj poslušen in brezskrben, vendar je z njim več nege, dlak in naklonjenosti, ki mu jih je treba nuditi.

Odločitev je vaša, računajte, da boste z njim 12/13 let... ampak morda ne boste ostali v stanovanju? Moja prijateljica je pravkar vzela čivavo v stanovanje, malo majhna, a resnično idealna! (ne pozabite, da imajo majhne pasme daljšo pričakovano življenjsko dobo)

Marie
1 sporočila
marie fr
Pozdravljeni gospod, pravkar smo posvojili majhnega zlatega prinašalca LOF iz zelo dobrega vzrejevališča, prikupnega, lepega, prijaznega, ubogljivega, pravcati zaklad. Star je tri mesece in pol in živi v stanovanju že mesec in pol. Na žalost je moja mama pravkar doživela hude zdravstvene težave in naslednje leto bom morala skrbeti zanjo na polno. Tako ne vem, kako bom lahko skrbela še za našega malega Goldena. Zato iščem družino ali zanesljive ljudi, ki bi ga vzeli … s težkim srcem, moram priznati … kje ste vi? Ste še vedno zainteresirani? Lep pozdrav, Marie
Cécile
1 sporočila
cécile fr
Pozdravljeni gospa, ali vaš mali zlati prinašalec še vedno išče posvojiteljsko družino?

Pravilnik o piškotkih
Prosimo vas za dovoljenje za uporabo piškotkov ali podobnih orodij, da vam olajšamo nakupovanje na našem spletnem mestu, izboljšamo vašo uporabniško izkušnjo, zagotovimo prilagojeno oglaševanje in v statistične namene razumemo, kako naše stranke uporabljajo naše storitve. Zaupanja vredni partnerji prav tako uporabljajo ta orodja kot del našega prikazovanja oglasov. Svoje nastavitve glede piškotkov lahko kadar koli spremenite z dostopom do svojega računa..
Prosimo vas za dovoljenje za uporabo piškotkov ali podobnih orodij, da vam olajšamo nakupovanje na našem spletnem... Preberi več
Določite svoje izbire Sprejemam
Aplikacija Zoomalia Z Family'z zaslužite +50 pts z vsakim naročilom in prejmite obvestila o spremljanju naročila v realnem času
Aplikacija Zoomalia Z aplikacijo Zoomalia povečajte svojo mucko !1000 pts za vsak prenos in +50 pts za vsako naročilo