Vprašanja, razprave o izdelkih HOME CHOC ultra difuzor 45 - Insekticid in akaricid za dom (večje površine)

6 odgovori
Za spremljanje ali sodelovanje v tej razpravi morate biti prijavljeni. Povežite me
Elodie
1 sporočila
elodie fr
Pozdravljeni, uporabil(a) sem ta izdelek v prostoru velikosti 15m2. Včeraj popoldne sem izdelek pustil(a), da se širi 4 ure. Zjutraj sem se vrnil(a) v sobo in na svojih nogah sem našel(a) 5 živih bolh. Kako naj ukrepam????
CAROLINE
1 sporočila
caroline fr
Pozdravljeni, ali je HomeChoc 45 obstojen? Če ne, imate morda kakšno obstojno dimno bombo? Hvala vnaprej.
Zoomalia
11381 sporočila
zoomalia fr
Pozdravljeni, ta izdelek ni trajen. V našem katalogu nimamo ekvivalentnega trajnega izdelka. Lep pozdrav, ekipa Zoomalia
laetitia
1 sporočila
laetitia fr
Ali je ta izdelek učinkovit proti posteljnim stenicam?
Zoomalia
11381 sporočila
zoomalia fr
Pozdravljeni, Ta izdelek je učinkovit proti vsem letečim in plazilnim insektom, je močen akaricid in insekticid, ki nevtralizira žuželke na vseh stopnjah rasti. Zato bo učinkovit tudi proti posteljnim stenicam. Lep pozdrav, Ekipa Zoomalia
frederic
1 sporočila
frederic fr
Pozdravljeni, kupil sem več ultra razpršilnikov HOME CHOC 45 za uporabo v mojem domu in na podstrešju. Moje vprašanje je naslednje: Ali je ta izdelek učinkovit tudi proti termitom? Vnaprej se vam zahvaljujem in vas lepo pozdravljam.
Zoomalia
11381 sporočila
zoomalia fr
Pozdravljeni, Ta izdelek ne deluje na termitih. Lep pozdrav, Ekipa Zoomalia

Pravilnik o piškotkih
Prosimo vas za dovoljenje za uporabo piškotkov ali podobnih orodij, da vam olajšamo nakupovanje na našem spletnem mestu, izboljšamo vašo uporabniško izkušnjo, zagotovimo prilagojeno oglaševanje in v statistične namene razumemo, kako naše stranke uporabljajo naše storitve. Zaupanja vredni partnerji prav tako uporabljajo ta orodja kot del našega prikazovanja oglasov. Svoje nastavitve glede piškotkov lahko kadar koli spremenite z dostopom do svojega računa..
Prosimo vas za dovoljenje za uporabo piškotkov ali podobnih orodij, da vam olajšamo nakupovanje na našem spletnem... Preberi več
Določite svoje izbire Sprejemam
Aplikacija Zoomalia Z Family'z zaslužite +50 pts z vsakim naročilom in prejmite obvestila o spremljanju naročila v realnem času
Aplikacija Zoomalia Z aplikacijo Zoomalia povečajte svojo mucko !1000 pts za vsak prenos in +50 pts za vsako naročilo