Vprašanja, razprave o izdelkih HOME CHOC ultra difuzor 45 - Insekticid in akaricid za dom (večje površine)
100% stranke
priporočam ta izdelek
6 odgovori
Za spremljanje ali sodelovanje v tej razpravi morate biti prijavljeni. Povežite me
1 sporočila
elodie
Pozdravljeni, uporabil(a) sem ta izdelek v prostoru velikosti 15m2. Včeraj popoldne sem izdelek pustil(a), da se širi 4 ure. Zjutraj sem se vrnil(a) v sobo in na svojih nogah sem našel(a) 5 živih bolh. Kako naj ukrepam????
1 sporočila
caroline
Pozdravljeni, ali je HomeChoc 45 obstojen? Če ne, imate morda kakšno obstojno dimno bombo? Hvala vnaprej.
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, ta izdelek ni trajen. V našem katalogu nimamo ekvivalentnega trajnega izdelka. Lep pozdrav, ekipa Zoomalia
1 sporočila
laetitia
Ali je ta izdelek učinkovit proti posteljnim stenicam?
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, Ta izdelek je učinkovit proti vsem letečim in plazilnim insektom, je močen akaricid in insekticid, ki nevtralizira žuželke na vseh stopnjah rasti. Zato bo učinkovit tudi proti posteljnim stenicam. Lep pozdrav, Ekipa Zoomalia
1 sporočila
frederic
Pozdravljeni, kupil sem več ultra razpršilnikov HOME CHOC 45 za uporabo v mojem domu in na podstrešju. Moje vprašanje je naslednje: Ali je ta izdelek učinkovit tudi proti termitom? Vnaprej se vam zahvaljujem in vas lepo pozdravljam.
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, Ta izdelek ne deluje na termitih. Lep pozdrav, Ekipa Zoomalia