Vprašanja, razprave o izdelkih Hill's Science Plan Canine Adult Sensitive Stomach & Skin za odrasle pse srednje velikosti s piščancem

2 odgovori
Za spremljanje ali sodelovanje v tej razpravi morate biti prijavljeni. Povežite me
Laura
1 sporočila
laura fr
Zdravo, Seznam sestavin se mi zdi napačen za te brikete. Navedeno je: Svež jeseter* 55%, riž, piščančja mast**, koruzni gluten, hidrolizirane živalske beljakovine, kvas, krompir, jajca, mineralne snovi, pesna pulpa, mananooligosaharidi 0,2%, cikorijev inulin - vir FOS - 0,2%. Vendar ne verjamem, da vsebujejo jesetra...
David
3 sporočila
david fr
Pozdravljeni, ali mi lahko zaupate delež ogljikovih hidratov? Lep pozdrav.
marie chantal
1 sporočila
marie chantal fr
Te briketi so na voljo za pse majhnih pasem. Zakaj jih ni na prodaj na vaši spletni strani zoomalia? Nekatere vrste briketov so zdaj prilagojene za majhne pasme psov in za nas lastnike bi bilo prijetno, če bi jih lahko našli tudi v prodaji. Lep pozdrav.

Pravilnik o piškotkih
Prosimo vas za dovoljenje za uporabo piškotkov ali podobnih orodij, da vam olajšamo nakupovanje na našem spletnem mestu, izboljšamo vašo uporabniško izkušnjo, zagotovimo prilagojeno oglaševanje in v statistične namene razumemo, kako naše stranke uporabljajo naše storitve. Zaupanja vredni partnerji prav tako uporabljajo ta orodja kot del našega prikazovanja oglasov. Svoje nastavitve glede piškotkov lahko kadar koli spremenite z dostopom do svojega računa..
Prosimo vas za dovoljenje za uporabo piškotkov ali podobnih orodij, da vam olajšamo nakupovanje na našem spletnem... Preberi več
Določite svoje izbire Sprejemam
Aplikacija Zoomalia Z Family'z zaslužite +50 pts z vsakim naročilom in prejmite obvestila o spremljanju naročila v realnem času
Aplikacija Zoomalia Z aplikacijo Zoomalia povečajte svojo mucko !1000 pts za vsak prenos in +50 pts za vsako naročilo