Vprašanja, razprave o izdelkih HILL'S Prescription Diet T/D Dental Care briketi za odrasle pse

5 odgovori
Za spremljanje ali sodelovanje v tej razpravi morate biti prijavljeni. Povežite me
Céline
1 sporočila
céline fr
Te briketi so primerni (velikost briketa) za psa pasme jack russell?
Séléna
1 sporočila
séléna fr
Po mojem mnenju bo trpel, ker so te briketi namenjeni psom s težavami z zobmi in so zato zelo veliki, da lahko žvečijo. To so največji briketi, kar sem jih videl, merijo 3x3, izgledajo kot ocvrti piščančji koščki :)
Marie neige
2 sporočila
marie neige fr
Pozdravljeni, moja majhna Yorkie težka 4 kg jih pojé in to prav tako pomaga, da ima na zobeh manj zobnega kamna, in ona jih obožuje, zlahka jih izpusti in jih tudi ne pogoltne cele.
Line
1 sporočila
line fr
Pasja briketa zelo velikih velikosti, ki psa prisili, da dalj časa žveči, vendar mojim psom okus ni všeč....
Corinne
1 sporočila
corinne fr
Pozdravljeni, moj pritlikavi jazbečar jih je zaradi težav z zobnim kamnom. Res je, da so briketi nekoliko veliki, ampak jih brez težav poje. Poleg tega, ker je požrešen, preživi malo več časa z žvečenjem, kar mu prepreči, da bi brikete pogoltnil.
Nathalie
1 sporočila
nathalie fr
Pozdravljeni, moja majhna psička, ki tehta 6 kg, poje 4 brikete na dan, pozor ne več! To so priporočila. Torej so na voljo poleg njenih običajnih briketov. Brez težav jih prežveči, vzame si več časa, saj je cilj očistiti zobe in omejiti zobni kamen. Upam, da sem dobro odgovoril na vaše vprašanje.

Pravilnik o piškotkih
Prosimo vas za dovoljenje za uporabo piškotkov ali podobnih orodij, da vam olajšamo nakupovanje na našem spletnem mestu, izboljšamo vašo uporabniško izkušnjo, zagotovimo prilagojeno oglaševanje in v statistične namene razumemo, kako naše stranke uporabljajo naše storitve. Zaupanja vredni partnerji prav tako uporabljajo ta orodja kot del našega prikazovanja oglasov. Svoje nastavitve glede piškotkov lahko kadar koli spremenite z dostopom do svojega računa..
Prosimo vas za dovoljenje za uporabo piškotkov ali podobnih orodij, da vam olajšamo nakupovanje na našem spletnem... Preberi več
Določite svoje izbire Sprejemam
Aplikacija Zoomalia Z Family'z zaslužite +50 pts z vsakim naročilom in prejmite obvestila o spremljanju naročila v realnem času
Aplikacija Zoomalia Z aplikacijo Zoomalia povečajte svojo mucko !1000 pts za vsak prenos in +50 pts za vsako naročilo