Vprašanja, razprave o izdelkih HILL'S Prescription Diet i/d Digestive Care za pse
7 odgovori
Za spremljanje ali sodelovanje v tej razpravi morate biti prijavljeni. Povežite me
1 sporočila
ophélie
Pozdravljeni, kako to, da je za vrečko s 12 kg tako malo točk zvestobe, medtem ko jih je za paket s 1,5 kg veliko več? Hvala vnaprej. S spoštovanjem
1 sporočila
maryse
To je vprašanje, ki ga je treba nasloviti na Zoomalia. Nikoli nisem bil posebej pozoren na to. Lep pozdrav
2 sporočila
catherine
Te znamke ne uporabljam več, moj mladiček je imel vedno kolike. Zdaj uporabljam Proplan Optidigest agnjetino, od takrat nima več težav
1 sporočila
sandrine
Nikoli nisem bil pozoren. Tako kot Maryse (spodaj) bi bilo treba vprašati Zoomalio
2 sporočila
marie-france
V redu
2 sporočila
marie-france
Nižanja cene ni za 12 kg, enako vprašanje kot pri OPHELIE.
1 sporočila
aline
Nenavadno res... vedno vzamem 12 kg in te anomalije nisem opazila. Upam, da bo Zoomalia to uredila. Vendar pa poudarjam, da sem s tem izdelkom zelo zadovoljna.
274 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni,
Zabeležil sem vašo prošnjo glede točk zvestobe.
Cenimo in spodbujamo nakup izdelkov glede na količine, ki jih imamo na zalogi, zato število točk zvestobe ni v skladu s težo ali ceno :)
Želim vam zelo lep dan,
Lep pozdrav, Aurore iz Zoomalia
Zabeležil sem vašo prošnjo glede točk zvestobe.
Cenimo in spodbujamo nakup izdelkov glede na količine, ki jih imamo na zalogi, zato število točk zvestobe ni v skladu s težo ali ceno :)
Želim vam zelo lep dan,
Lep pozdrav, Aurore iz Zoomalia