Vprašanja, razprave o izdelkih HILL'S Prescription Diet i/d Digestive Care za pse

100% stranke

priporočam ta izdelek

7 odgovori
Za spremljanje ali sodelovanje v tej razpravi morate biti prijavljeni. Povežite me
Ophélie
1 sporočila
ophélie fr
Pozdravljeni, kako to, da je za vrečko s 12 kg tako malo točk zvestobe, medtem ko jih je za paket s 1,5 kg veliko več? Hvala vnaprej. S spoštovanjem
maryse
1 sporočila
maryse fr
To je vprašanje, ki ga je treba nasloviti na Zoomalia. Nikoli nisem bil posebej pozoren na to. Lep pozdrav
Catherine
2 sporočila
catherine fr
Te znamke ne uporabljam več, moj mladiček je imel vedno kolike. Zdaj uporabljam Proplan Optidigest agnjetino, od takrat nima več težav
Sandrine
1 sporočila
sandrine fr
Nikoli nisem bil pozoren. Tako kot Maryse (spodaj) bi bilo treba vprašati Zoomalio
MARIE-FRANCE
2 sporočila
marie-france fr
V redu
MARIE-FRANCE
2 sporočila
marie-france fr
Nižanja cene ni za 12 kg, enako vprašanje kot pri OPHELIE.
Aline
1 sporočila
aline fr
Nenavadno res... vedno vzamem 12 kg in te anomalije nisem opazila. Upam, da bo Zoomalia to uredila. Vendar pa poudarjam, da sem s tem izdelkom zelo zadovoljna.
Zoomalia
274 sporočila
zoomalia fr
Pozdravljeni,

Zabeležil sem vašo prošnjo glede točk zvestobe.

Cenimo in spodbujamo nakup izdelkov glede na količine, ki jih imamo na zalogi, zato število točk zvestobe ni v skladu s težo ali ceno :)

Želim vam zelo lep dan,

Lep pozdrav, Aurore iz Zoomalia

Pravilnik o piškotkih
Prosimo vas za dovoljenje za uporabo piškotkov ali podobnih orodij, da vam olajšamo nakupovanje na našem spletnem mestu, izboljšamo vašo uporabniško izkušnjo, zagotovimo prilagojeno oglaševanje in v statistične namene razumemo, kako naše stranke uporabljajo naše storitve. Zaupanja vredni partnerji prav tako uporabljajo ta orodja kot del našega prikazovanja oglasov. Svoje nastavitve glede piškotkov lahko kadar koli spremenite z dostopom do svojega računa..
Prosimo vas za dovoljenje za uporabo piškotkov ali podobnih orodij, da vam olajšamo nakupovanje na našem spletnem... Preberi več
Določite svoje izbire Sprejemam
Aplikacija Zoomalia Z Family'z zaslužite +50 pts z vsakim naročilom in prejmite obvestila o spremljanju naročila v realnem času
Aplikacija Zoomalia Z aplikacijo Zoomalia povečajte svojo mucko !1000 pts za vsak prenos in +50 pts za vsako naročilo