Vprašanja, razprave o izdelkih HILL'S Prescription Diet i/d Digestive Low Fat za odrasle pse

10 odgovori
Za spremljanje ali sodelovanje v tej razpravi morate biti prijavljeni. Povežite me
Christine
2 sporočila
christine fr
Te brikete jemljem po priporočilu veterinarja, ker ima moj pes rak danke! Želel sem pomagati ljudem, ki ne najdejo teh briketov 'razprodano'. Vendar moje sporočilo ni objavljeno v celoti... Predvsem Michel_C, zato prosite svojega veterinarja, da vam da ime spletnega mesta 'dostavijo jih k veterinarju brez stroškov pošiljanja' po isti ceni kot na internetu.
Michel
1 sporočila
michel fr
Kdaj menite, da boste imeli na voljo te brikete v 12 kg pakiranju? Ne moremo dati drugih briketov Harryju (našemu zlatega prinašalcu), POSTAJA NUJNO, in ne moremo naročiti vrečke po 6 kg, saj to povečuje ceno... poleg tega potrebujemo gobice za naš akvarij in za brezplačno dostavo na dom. S prijaznimi pozdravi
Morgane
1 sporočila
morgane fr
To je popolno, 12 kg, imamo 3 pse, ki ne jedo enake hrane, zato vsakič vzamem 12 kg vreče glede na razmerje cene.
Martine
5 sporočila
martine fr
Moj border collie pes je jemlje, vendar samo z ancien croquettes, sicer je ne želi. To bom preveril pri veterinarju, moral sem to vzeti, ker je imela močan gastritis. Ampak mislim, da nove brikete in nas potiskajo k temu nakupu.
gwendoline
2 sporočila
gwendoline fr
Pozdravljeni, imam dva avstralska ovčarja, od katerih je eden hudo trpel zaradi pankreatitisa. Od takrat je še vedno pogosto bolan. Kupil sem mu te brikete, vendar jih ni prenesel. Zdaj kupujem zanje vsak mesec dva 12-kilogramska vrečka (drugi briketi). To je precejšnjen strošek (najmanj 150 €). Vendar je bolje, da jih kupujemo v večjih količinah. Zoomalia bi morala znižati prispevke za dostavo ali pogosteje ponujati majhna darila pri naročilu.
Martine
5 sporočila
martine fr
GWENDOLINE Enako trebušna slinavka je bila 500 in zato mi je dala take brikete. Mešam jih s starimi, sicer jih noče. Mislim, da je komercialni izdelek in kmalu bo težava do njega priti.
Martine
5 sporočila
martine fr
Nesprejemljivo je, da so briketi razprodani. Toda veterinarji nas trenutno silijo, da kupujemo te brikete.
Magali
3 sporočila
magali fr
Moj pes, labradorec, je imel hudo črevesno bolezen, moj veterinar in veterinarska šola sta mi svetovala to vrsto briketov in od takrat ni bilo več težav, zelo so primerni za prebavne motnje pri psih.
Martine
5 sporočila
martine fr
Michel C Če jih je pri njih več, jih je še na zalogi pri drugih dobaviteljih. Google vam ponuja več spletnih strani.
Magali
3 sporočila
magali fr
Daniel M ima prav, nekatere strani ponujajo te brikete v 12 kg pakiranjih, ne bi jih želela navajati tukaj, vendar te brikete najdem na drugih straneh, vtipkajte ime briketov v Google, lahko primerjate cene poleg tega... Nasvet, čim bolj jih kupujte prek interneta, so cenejši kot pri veterinarju...
Christine
2 sporočila
christine fr
Te brikete jemljem po priporočilu veterinarja, ker ima moj pes raka danke

Pravilnik o piškotkih
Prosimo vas za dovoljenje za uporabo piškotkov ali podobnih orodij, da vam olajšamo nakupovanje na našem spletnem mestu, izboljšamo vašo uporabniško izkušnjo, zagotovimo prilagojeno oglaševanje in v statistične namene razumemo, kako naše stranke uporabljajo naše storitve. Zaupanja vredni partnerji prav tako uporabljajo ta orodja kot del našega prikazovanja oglasov. Svoje nastavitve glede piškotkov lahko kadar koli spremenite z dostopom do svojega računa..
Prosimo vas za dovoljenje za uporabo piškotkov ali podobnih orodij, da vam olajšamo nakupovanje na našem spletnem... Preberi več
Določite svoje izbire Sprejemam
Aplikacija Zoomalia Z Family'z zaslužite +50 pts z vsakim naročilom in prejmite obvestila o spremljanju naročila v realnem času
Aplikacija Zoomalia Z aplikacijo Zoomalia povečajte svojo mucko !1000 pts za vsak prenos in +50 pts za vsako naročilo