Vprašanja, razprave o izdelkih HILL'S Prescription Diet Canine Derm Complete Mini za majhne pse

2 odgovori
Za spremljanje ali sodelovanje v tej razpravi morate biti prijavljeni. Povežite me
Clémentine
2 sporočila
clémentine fr
Sem jih naročil, najlepša hvala
Clémentine
2 sporočila
clémentine fr
Dober večer, moj veterinar mi je priporočil to briketirano hrano za mojega francoskega buldoga, ki ima težave s kožo, srbenjem itd. Kmalu bo star 8 mesecev, vendar sem na drugih straneh videl, da ni priporočljivo za mladiče. Kaj naj storim?
nicole
2 sporočila
nicole fr
Moj majhen pes je imel tudi težave. Ogleduje ga je dermatolog v Frégisu. Dobil je zdravljenje. Odtlej, ko dajem te brikete, ni več nobenih problemov. Pravkar sem pregledal. Ni navedeno, da se ne sme dati mladiču. Vendar kar zadeva odmerjanje, je omenjeno glede na težo: 2 kilograma itd. Vsekakor vam jih toplo priporočam. Prijazno

Pravilnik o piškotkih
Prosimo vas za dovoljenje za uporabo piškotkov ali podobnih orodij, da vam olajšamo nakupovanje na našem spletnem mestu, izboljšamo vašo uporabniško izkušnjo, zagotovimo prilagojeno oglaševanje in v statistične namene razumemo, kako naše stranke uporabljajo naše storitve. Zaupanja vredni partnerji prav tako uporabljajo ta orodja kot del našega prikazovanja oglasov. Svoje nastavitve glede piškotkov lahko kadar koli spremenite z dostopom do svojega računa..
Prosimo vas za dovoljenje za uporabo piškotkov ali podobnih orodij, da vam olajšamo nakupovanje na našem spletnem... Preberi več
Določite svoje izbire Sprejemam
Aplikacija Zoomalia Z Family'z zaslužite +50 pts z vsakim naročilom in prejmite obvestila o spremljanju naročila v realnem času
Aplikacija Zoomalia Z aplikacijo Zoomalia povečajte svojo mucko !1000 pts za vsak prenos in +50 pts za vsako naročilo