Vprašanja, razprave o izdelkih Thermostat Hygrostat DTH Control Reptil'us

100% stranke

priporočam ta izdelek

41 odgovori
Za spremljanje ali sodelovanje v tej razpravi morate biti prijavljeni. Povežite me
Clara
2 sporočila
clara fr
Pozdravljeni; Potrebujem termostat/higrostat za nadzor vlage in temperature v mojem terariju. Se strinjamo, da ta naprava omogoča aktiviranje sistema za vlaženje, če odstotek vlage pade pod določeno vrednost. In hkrati drugi priključek omogoča namestitev grelca, ki se bo prav tako vklopil, ko bo zaznana temperatura pod zahtevano vrednostjo? Ali ta naprava resnično omogoča nastavitev in uporabo obeh funkcij hkrati? Ali pa lahko uporabimo le eno ali drugo? Zahvaljujem se vam za pomoč.
Nicolas
1 sporočila
nicolas fr
Pozdravljeni, lahko nastavite temperaturo in vlažnost hkrati, obstaja priključek za temperaturo in priključek za vlažnost, obstaja celo zvočno opozorilo. Vse je enostavno nastavljivo, to je zelo dober izdelek.
tristan
3 sporočila
tristan fr
Pozdravljeni! Namestil sem svoj termostat skupaj z ogrevalno preprogo, sonda pa je nameščena pod substratom na sredini ogrevalne preproge, ki je pod terarijem. Toda prikazana temperatura je 45° in vlažnost je 20%. Moram sondo namestiti na toplo ali hladno stran, zunaj substrata? Zmeden sem. Hvala! NUJNO PROSIM
Florence
1 sporočila
florence fr
Pozdravljeni, Sondo je treba postaviti izven substrata, saj trenutno meri temperaturo zemlje in ne zraka. Glede higrometrične sonde, kje ste jo namestili?
tristan
3 sporočila
tristan fr
Pozdravljena Florence, hvala za hiter odgovor! V paketu s termostatom je samo ena sonda! Od tod moj dvom ... če bi mi lahko pomagala. Hvala!
Matteo
2 sporočila
matteo fr
Zdravo, ali obstaja možnost programiranja postopnega naraščanja (ali padanja) temperature skozi ves dan ali ta termostat samo vklopi in izklopi grelno preprogo? Hvala vnaprej!
Jean-Matthieu
1 sporočila
jean-matthieu fr
Pozdravljeni, namestil sem svoj TH, ki je deloval en dan, zdaj pa imam dve črtici za temperaturo, alarm neprekinjeno in v načinu ogrevanja. Ali je moj termometer pokvarjen? Kako poteka garancija za izdelek? Prejeli ste ga 08/11/22 in namestili 10/11/22.
Hugo
1 sporočila
hugo fr
Pozdravljeni, kako dolga je garancija izdelka?
Bruno
1 sporočila
bruno fr
Pozdravljeni, ne razumem dobro, ali je za uravnavanje vlažnosti treba priključiti drugo napravo, ki bo proizvajala vlago ali jo zmanjšala. Predvidevam, da so električne vtičnice namenjene temu? Če je tako, ali lahko uporabim to napravo, da v prostoru, kjer so rastline in občutljivo pohištvo, vklopim vlažilnik (ki ga že imam), ko vlaga pade pod določeno raven? Vnaprej se zahvaljujem za vaša pojasnila.
Edouard
1 sporočila
edouard fr
Zdravo, to sta pravzaprav dve električni vtičnici, ki se bosta aktivirali ali deaktivirali glede na vlažnost ali temperaturo. Gre zgolj za električni start/stop. Torej, ja, nanju je treba priključiti opremo.
Alexis
2 sporočila
alexis fr
Pozdravljeni. Pravkar sem kupil higrostat termostat na spletni strani. Vendar imam vprašanje glede maksimalne moči. Napisano je, da lahko priključimo grelec z močjo 220 W, vendar je navedena reaktančna obremenitev 1100 W. Ali lahko priključim grelec z 1000 W? Kakšno je tveganje, če moč preseže? Zahvaljujem se vam vnaprej. Lep pozdrav, Alexis
Celia
3 sporočila
celia fr
Pozdravljeni, prejel sem ta termostat ter grelno preprogo iste blagovne znamke, vendar ko priključim svojo preprogo na termostat, temperatura pade in preproga ne deluje več. Kaj bi lahko bil vzrok za to?
Celia
3 sporočila
celia fr
Pozdravljeni, rad bi vedel, kam namestiti sondo? Naj jo postavim nad substrat? Znotraj substrata? Pod substrat? Ustvarjam terarij za tribolonotus gracilis. Hvala!
quiterie
1 sporočila
quiterie fr
Izven substrata, ker s tem tudi meriš svojo vlažnost in pod substratom bi to lahko izkrivilo rezultate! Poleg tega so termopreoblikovalne sonde omejene na maksimalno 30 stopinj, časa, da dosežeš 30 stopinj na tvoji sondi, če je pod substratom, bo potem že koliko zunaj, kjer so oni! Na splošno postavimo sondo na najtoplejšo točko v terariju! Vlažnost je malo težje nadzorovati na ta način, ampak nič ne preprečuje, da dodaš higrometer na hladno točko za prilagoditev in narediš povprečje glede na to!
Virginie
1 sporočila
virginie fr
Pozdravljeni, ali je keramično držalo za svetilko Glow Light združljivo s tem izdelkom? Ko priklopim grelno svetilko na termostat, se nič ne zgodi, medtem ko se žarnica prižge na običajni vtičnici. Termostat sem lahko nastavil, a neprestano piska in ne prikazuje temperature... ?
Zoomalia
11381 sporočila
zoomalia fr
Pozdravljeni, Ta termostat je združljiv z vsemi nosilci in bi moral delovati normalno. Priporočamo, da se neposredno obrnete na naš Servis po prodaji, ki vam bo pomagal pri zagonu vašega izdelka in morebitnem odkrivanju težav z delovanjem.

Lep pozdrav,
Ekipa Zoomalia
Léa
1 sporočila
léa fr
Pozdravljeni, kako ta naprava omogoča upravljanje z vlažnostjo? Pravkar sem kupil Fogger XL, vendar ga ne želim pustiti delovati neprekinjeno. Ali ta naprava omogoča vklop Foggerja XL, ko postane vlažnost prenizka? In ga ustavi, ko je želena raven vlažnosti dosežena? Hvala za vašo pomoč.
Zoomalia
11381 sporočila
zoomalia fr
Pozdravljeni, Ta termostat omogoča tudi upravljanje z vlago v terariju, saj je opremljen s sondo, ki meri vlažnost.
Lep pozdrav,
Ekipa Zoomalia
William
1 sporočila
william fr
Pozdravljeni, tudi po prebrani priloženi navodili ne razumem električne moči (v vatih), ki jo je mogoče priključiti na dve vtičnici tega krmilnika. Hvala vam.
Zoomalia
11381 sporočila
zoomalia fr
Pozdravljeni, Največja zmogljivost vsake vtičnice je 220 vatov. Lep pozdrav, Ekipa Zoomalia
Antoine
1 sporočila
antoine fr
Pozdravljeni, tudi jaz imam problem z nastavitvijo časa začetka dnevnega/nočnega cikla. Ko sledim navodilom, pridem samo do nastavitev trenutnega časa in ne do nastavitev ciklov.
Zoomalia
11381 sporočila
zoomalia fr
Pozdravljeni, Težko je natančno odgovoriti na vaše vprašanje preko sporočila. Bodisi je prišlo do napake pri upravljanju, bodisi je vaš izdelek pokvarjen. Vabimo vas, da kontaktirate našo službo za stranke na številko 0 892 494 028 (od ponedeljka do petka od 10:30 do 12:30 in od 14:30 do 17:30). Prav tako jih lahko neposredno kontaktirate preko e-pošte prek sledenja vašemu naročilu. Lep pozdrav, Ekipa Zoomalia
Camille
1 sporočila
camille fr
Pozdravljeni, želel bi vedeti, ali obstaja sonda za ogrevanje in sonda za higrometer?
Zoomalia
11381 sporočila
zoomalia fr
Pozdravljeni, sondi za temperaturo in vlažnost sta obe v majhnem sivem ohišju. Lep pozdrav, ekipa Zoomalia
FABRICE
3 sporočila
fabrice fr
Pozdravljeni, ali mi lahko nekdo pove točen postopek, saj sem že poskusil slediti navodilom ... in mi ne uspe. Vprašanje je bilo naslednje: Kako spremeniti čas začetka dneva in enako za začetek noči???? Ura, ki je že shranjena, je 6:00, 18:00. Hvala vam v naprej.
Zoomalia
11381 sporočila
zoomalia fr
Pozdravljeni, če ste poskusili spremeniti čas po navodilih iz priročnika in to ne deluje, je možno, da je vaš termostat pokvarjen. Priporočamo, da stopite v stik z našo službo za pomoč strankam preko sledenja vašemu naročilu, da bi v najkrajšem možnem času našli rešitev.
Lep pozdrav,
Ekipa Zoomalia
FABRICE
3 sporočila
fabrice fr
Pozdravljeni, ali mi lahko nekdo pove, kako spremenim čas začetka dneva in enako za začetek noči???? Trenutno nastavljeni čas je 6:00,,,,18:00. Vnaprej se vam zahvaljujem.
Zoomalia
11381 sporočila
zoomalia fr
Pozdravljeni, Vabimo vas, da si ogledate navodila (stran 1, odstavka 12 in 13). Prenesete jih lahko neposredno iz izdelkove kartice. Lep pozdrav, Ekipa Zoomalia
sarah
6 sporočila
sarah fr
Pozdravljeni, rad bi izvedel, če se ta termostat lahko prav tako programira za temperaturo dnevno/nočno hvala
Zoomalia
11381 sporočila
zoomalia fr
Pozdravljeni, ta termostat omogoča programiranje dnevnih in nočnih temperatur. Lep pozdrav, Ekipa Zoomalia
matthieu
1 sporočila
matthieu fr
Pozdravljeni, rad bi vedel, ali ta termostat/higrostat samo opozarja ali pa dejansko regulira temperaturo in vlažnost, če nanj priključim grelni kabel in vlažilec Fogger XL? Hvala.
Zoomalia
11381 sporočila
zoomalia fr
Pozdravljeni, Ta termostat omogoča nadzorovanje in uravnavanje temperature ter vlage v vašem terariju. Nastavite ga glede na potrebe vašega plazilca. Lep pozdrav, Ekipa Zoomalia
david
2 sporočila
david fr
Pozdravljeni, ali ima ta članek enake funkcije (osvetlitev, ogrevanje in vlažilec) kot artikel št. 39679 Termostat/Higrostat digitalni za dva kroga? Hvala vnaprej
Zoomalia
11381 sporočila
zoomalia fr
Pozdravljeni, ta izdelek je enakovreden in ponuja enake funkcije. Lep pozdrav, ekipa Zoomalia
Béatrice
1 sporočila
béatrice fr
Dober dan, rad bi ohranil stalno relativno vlažnost zraka (RV) 90% v hermetično zaprtem prostoru. Vendar ne razumem, kaj bo omogočilo higrometer termostatu, da dvigne vlažnost v prostoru. Ali moramo dodati vodo (na primer skodelico) v prostor, in bo povečanje temperature omogočilo dvig vlažnosti ali naprava prinese vlago od zunaj (rezervoar ali kaj drugega).Oprostite, nisem preveč vešča... Hvala vnaprej in lep dan!
Zoomalia
11381 sporočila
zoomalia fr
Pozdravljeni, Termostat omogoča nadzor nad temperaturnimi parametri in vlažnostjo. Z njegovo pomočjo in senzorjem, ki je postavljen v terarij, bo preverjal ti dve spremenljivki glede na podatke, ki jih boste programirali, in vas bo opozoril na morebitne nenormalnosti: na primer na padec temperature ali zmanjšanje stopnje vlažnosti. Ne bo spremenil stopnje vlažnosti ali povečal temperature v terariju.
Lep pozdrav,
Ekipa Zoomalia
katiana
1 sporočila
katiana fr
Dober večer, po nekaj tednih uporabe je deloval zelo dobro, ampak zadnja dva dni, ko preide v nočni način, ne ugasne moje razsvetljave, čeprav se je do sedaj vedno ugašala. Kaj naj storim? Lep pozdrav
Zoomalia
11381 sporočila
zoomalia fr
Pozdravljeni, za vsa vprašanja ali težave, povezane z delovanjem produkta, se lahko obrnete na našo službo za stranke na 0 892 494 028 (od ponedeljka do petka od 10:30 do 12:30 in od 14:30 do 17:30). Prav tako lahko neposredno pošljete e-pošto prek sledenja vašega naročila. Lep pozdrav, Ekipa Zoomalia
frederic
1 sporočila
frederic fr
Pozdravljeni, pravkar sem prejel napravo, vendar je navodilo v angleščini. Ali je mogoče dobiti francosko različico? Hvala.
Zoomalia
11381 sporočila
zoomalia fr
Pozdravljeni, Navodila v francoščini so na voljo za prenos na izdelkovem listu. Lepo pozdravljeni, Ekipa Zoomalia
Marion
1 sporočila
marion fr
Pozdravljeni vsi skupaj, potrebujem pomoč glede higrotermostata DTH Control, imam plazilca, ki mora ostati konstantno na 25°, imam keramično žarnico 100W, lahko povežem oba tako, da bo temperatura ostala enaka? to pomeni, da bo termostat vklapljal ali izklapljal mojo žarnico glede na toploto? hvala vnaprej, saj sem začetnik na tem področju
Zoomalia
11381 sporočila
zoomalia fr
Pozdravljeni,

Termostat vam bo omogočal stalno nadzorovanje temperature v vašem terariju. Urejal bo moč vaše žarnice glede na potrebe, da zagotovi stalno toploto.

Lep pozdrav,

Ekipa Zoomalia

Pravilnik o piškotkih
Prosimo vas za dovoljenje za uporabo piškotkov ali podobnih orodij, da vam olajšamo nakupovanje na našem spletnem mestu, izboljšamo vašo uporabniško izkušnjo, zagotovimo prilagojeno oglaševanje in v statistične namene razumemo, kako naše stranke uporabljajo naše storitve. Zaupanja vredni partnerji prav tako uporabljajo ta orodja kot del našega prikazovanja oglasov. Svoje nastavitve glede piškotkov lahko kadar koli spremenite z dostopom do svojega računa..
Prosimo vas za dovoljenje za uporabo piškotkov ali podobnih orodij, da vam olajšamo nakupovanje na našem spletnem... Preberi več
Določite svoje izbire Sprejemam
Aplikacija Zoomalia Z Family'z zaslužite +50 pts z vsakim naročilom in prejmite obvestila o spremljanju naročila v realnem času
Aplikacija Zoomalia Z aplikacijo Zoomalia povečajte svojo mucko !1000 pts za vsak prenos in +50 pts za vsako naročilo