Vprašanja, razprave o izdelkih Tesnilo za hrano za hišne ljubljenčke
8 odgovori
Za spremljanje ali sodelovanje v tej razpravi morate biti prijavljeni. Povežite me
2 sporočila
ophelie
Pozdravljeni, želel bi kupiti posodo 40L. Ali menite, da lahko vanjo dam 2 paketa po 12 kg briketov? Hvala vnaprej za vaše odgovore.
1 sporočila
florent
Pozdravljeni, kupil sem ga v velikosti 40 l, vendar ni dovolj prostora za dva paketa po 12 kg. To bo odvisno od velikosti briketov, vendar so tisti, ki jih vzamem za svojo psičko, razmeroma majhni, in dva paketa ne gresta noter.
1 sporočila
quentin
Pozdravljeni, na vseh fotografijah sta dva sodčka, ali je navedena cena res za dva sodčka? Hvala
2 sporočila
fabienne
Cena je za sod
1 sporočila
agnès
Pozdravljeni, kakšno velikost priporočate za vrečo pasje hrane težke 12 kg?
1 sporočila
annie
Vzemite večjo velikost. Moji 12-kilogramski paket ni šel noter. Drugače dober izdelek.
1 sporočila
jocelyne
Nisem kupil največjega in 12 kg ne gre noter; ostane približno 2/3 kg; obžalujem, da nima kolesc, postavil sem ga na dno omare in ga potiskam, vendar je, ko je poln, malo težko vleči... kljub temu praktičen, ker je zrakotesen!
1 sporočila
edmonde
Pozdravljeni, za vrečo 10 kg sem kupil model Sod za hrano, 40 l/27 × 61 × 45 cm. Za večjo gotovost lahko kupite večjo velikost. Drugače so kolesca zelo praktična, sod sem prejel brez kolesc, poslal sem e-pošto in takoj mi je Zoomalia poslala kolesca. Ta sod je zelo praktičen, ker ima bolj enostavno obliko za shranjevanje.
2 sporočila
fabienne
Največji